işlemcim: AMD-ATHLON 64 X2 6000+ AM2
anakart: BIOSTAR AMD690G DDR2 VGA+GLAN+SATA2+HDMI 16X
ramim: VERITECH-1 GB DDR2 800 4 tane
ekran kartım: POWERCOLOR-X1950PRO EXTREME 512
hdd : MAXTOR-320 GB SATA2 NCQ
monitör: TFT LCD BENQ-FP71V
DVD YAZICI: LITEON-DVD-RW
KASA : CODEGEN-6018
KLAVYE-MOUSE SET : A4TECH-KB2160
arkadaşlar toplamak istediğim sistem bu bana yardımcı olurmusunuz acaba overclock ta yapmak istiyorum
ve parcalar o.c icin uygunmu bilmiyorum ayrıca aynı performansı saglıyan daha düsük bir fiyata bulabılcegım bır parca varsa onuda tavsiye ederseniz sevinirim
tesekkurler saygılar...
pc topluyorum acil yardıma ihtiyacım var
Bu PC'yı ne ıcın tpluyorsun. Oyun, ofıs... Butce ne kadar..?
ben buna benzer bi pc almıştım 1 kaç hafta önce anakartı asus eldım ve ramda 2gb yapmıştım ram 1*2gb dı soğutmalı çok memnunum her türlü program ve oyunu proplemsiz çalıştırıyor.ve pc nin hızıda baya iyi.
Bence overclock için amd 6000+ değilde Intel'in ucuz Core 2'lerinden biri seçilmeli hatta Chip Şubat 2007 sayısında E4300 overclock yazısı vardı hem ucuz hemde sağlam bir şekilde overclock oluyordu
ne alaka be intelin o işlemcisine verilen para ile black edition 5000+ alınır saat çarpanı yok ve kilidide kırılmış veriliyor orjinalinde.overclokta artık amd ele aldı olayı.2.6 gzlik çekirdekleri 3.4 ghz ve üzerine çıkarmak mümkün iyiy bir soğutma ile ama nitrojensiz intel gibi nitrojen pompalayarak 3.2 ghzi geçmede zorlanmaz bunlar.
AMD derım tek gecerım ama OC'de 5000+'ın çarpan kilidinin kırık oldugunu bılmıyordum