Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayar topluyorum da monitör dahil 750-800 arası olması gerekiyo bir iki sitede araştırma yaptım pc toplama sihirbazlarından falan ama başlıkta dediğim gibi pc bilgim donanımsal olarak yoktur. Benim istediğim de çok aşırı özellikli bir pc değil zaten şöyle bir pc toplamıştım sihirbazdan ama ne dersiniz bilmiyorum:
[URL=http://img29.imageshack.us/i/sdsah.png/][/URL]
Anakart: gıgabyte - ma785gm-us2h-785g.......................................................................144 TL
İşlemci: AMD<- athlon II X3 435........................................................................................144 TL Ram: kingston 2 gb 800 mhz.............................................................................................79.5 TL dvd: lg gh22ns50 22x............................................................................................................53 TL Kasa: Boost vk223 300w.......................................................................................................53 TL Harddisk: samsung 3.5 320 gb 7200 rpm 16 mb sata2 ncq..................................................77 TL Monitör: Aoc 18.5" 931swl..............................................................................................203.5 TL Toplam............................................................................................................................754 TL bu bilgisayarnasıl sonuç olarak biraz fazla verip fark yaratabileceğim bir parça var mıburada?
donanım bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim.edit: yazılar kaymış resim şeklini de ekledim.