Oyun için 15.000 tl lik kasa alıcagına ps3 almanı tercih ederim hem daha rahat bir konsol 800 lire civarı bide güzçlü pc istiyorsam 5 6 milyara iyi bitane al
Pc topluyorum bütçe sınırsız
Gigabyte X58A-UD7 6.4GT/s DDR3 S+GL+16X*4 1366pin................ 700 TL</pIntel Core i7 Extreme 980X 3.33 GHz 12MB Turbo.................... 2090 TL
2 adet KINGSTON HyperX (KHX1600C9D3K2/4G), 4 GB Dual KIT (2x2GB) DDR3-1600MHz.....600 TL
( Aankart ile tam uyumludur)HIS HD5970 Eyefinity 2 GB 256Bit GDDR5 16X........................ 1350 TL
( Erkan kartı Biraz daha alt modellerden 2 veya 3 adet seçilerek SLI veya Crossfire yapılabilir.)
OCZ 120 GB Vertex SSD Disk - SATA2 / 230-135 MB/s.................. 980 TL
(Bu dsikten 2 adet kullanılıp raid yapılırsa makina hız manyağı olur)WD 2 TB GreenPower 64MB SATA2 (WD20EARS)........................... 240 TL
(ARŞİV İÇİN)
HighPower 1200W RockSolid Moduler Güç Kaynağı......................... 520 TL
(1000 watlık modelide tercih edilebilir fakat Crossfire ve SLI ihtimaline karşılık tercih sebebi olmalı)THERMALTAKE ARMOR+ ESA Siyah FullTower KASA......................... 540 TL
Creative SB X-Fi Titanium FATAL1TY Champion PCI-E......................380 TLSamsung XL2370 23" 2ms (Analog+DVI+HDMI) Wide Screen LED LCD Monitör ....750 TL
Logitech Z5500 Dijital 5+1 Speaker..................................900 TL
Nvidia 3D Vision Gözlük.............................................320 TL
Detaylı yazamayacağım ama bi 700-800 TL da Su soğutma sistemi, fan vb. aparatlar tutar
Bu sistemi ye ufak tefek biraz 3 aşa 5 yukarı oynayarak Maximum 10.000 TL na mal edibilirsin.
teşekkürler arkadaşım saolasın büyük ihtimal bu sistemi toplatcam hafta sonu eimde olunca yazarım buraya yorumlarımı :D
çok çabuk karar verdin.. hadi bakalım umarım yazarsın..
ne alakası var arkadaşım allah allah iyi bir bilgisayar toplanmazmı yasakmı? pcden anlamıyorum o yüzden dedim 15.000 lira diye madem topamıycan araya maydonozAnlamıyorsun da 15 000 liralık sistem toplayıp ne yapacaksın?
Oyun ise istediğin, 2500 liralık bir sistem piyasadaki bütün oyunları en yükek ayarlarda oynatır.
Eğer istediğin profesyonel bir şey ise modelleme,hesaplama vs. yapacaksan zaten ne alacağnı bilirsin forumlarda sormazsın.
Gerçi senin suçun yok ,
suç seni ciddiye alanlarda
suç her sistem toplama konusuna sazan gibi atlayıp sistem önerenlerde
Anlamıyorsun da 15 000 liralık sistem toplayıp ne yapacaksın?yahu sanane para bende huzur bende. ulen amma maydonoz varmış bu forumda önermiyceksen oku geç
Oyun ise istediğin, 2500 liralık bir sistem piyasadaki bütün oyunları en yükek ayarlarda oynatır.
Eğer istediğin profesyonel bir şey ise modelleme,hesaplama vs. yapacaksan zaten ne alacağnı bilirsin forumlarda sormazsın.
Gerçi senin suçun yok ,
Anlamıyorsun da 15 000 liralık sistem toplayıp ne yapacaksın?Çok Haklısın sana katılıyorum en fazla 2500 - 3000 tl versen harika bir bilgasayara sahip olursun
Gerçi senin suçun yok ,
paranı boşa harcama
adanada oturuyorum....istersen ev numarasına kadar yazarım..o zaman asıl delikanlılığı görürsün..benim yasım 17.....istersen teke tek istersen adam toplarız hepsi uyar bana.kaçan yalan söyleyen şerefsizdirrr
adanada oturuyorum....istersen ev numarasına kadar yazarım..o zaman asıl delikanlılığı görürsün..benim yasım 17.....istersen teke tek istersen adam toplarız hepsi uyar bana.kaçan yalan söyleyen ştmm hadi adam toplayak sen mematiyle abdülheyi çağır bende ezel kerpeten ali cengizi filn çağırayım olurmu sıkarık birbirimizin kafasına :D:D
beyler düşünüyor olmamız fikirsel uyuşmazlıkların yaşanıyor olmasına neden olur. neticede tek bir kalıptan çıkmadık,insanız nihayetinde fikir ayrılıklarımıza da hoşgörü temelinde yaklaşalım. şiddet temelinde çözülmeye çalışılan hiçbir sorun çözüm amacına ulaşamaz. nefret, nefreti kin, kini dogurur.birbirimize tabiatımız geregi yaradılışımız, yaradanımız gereği saygı duyalım. ikinizide ortak bir paydada buluşmaya saygı çerçevesinde fikirlerinizi konuşturmaya davet ediyorum. saygılarımla...
''tmm hadi adam toplayak sen mematiyle abdülheyi çağır bende ezel kerpeten ali cengizi filn çağırayım olurmu sıkarık birbirimizin kafasına :D:D''
zaaa =D harbi komikti ha =D
zenginn malı züürdün cenesi hikayesi =D warsa tawsiyen yaz gec yoksa salla deymez babalar =D
ulan kocaman adamsınız bide forumu kirletiosun adanalı apaçimisin olum sen o gözlük ne ? :D :D
Tamam beyler sakin olun :) Madem bütçen sınırsız o zaman Apple Mac Pro almanı öneririm 4-5 sene rahat idare eder.Programcılar,grafikerler ve avatar vs. gibi yüksek grafikli flimlerin yapımında kullanılıyor.Yani her ihtiyacını görür...
Mac Pro 8 çekirdekli 3,2 GHz Temel,ATI Radeon HD 4870 512MB GDDR5 ekran kartını sonradan değiştirebilirsin.SAS RAID 5 15.000 rpm...
http://www.apple.com/tr/macpro/features/processor.html
PC ni daha performaslı çalışıtırır.Disk okuma ve yazma da büyük bir artış olur.Kısacası Hardiske takviye verir.Kel alaka :). SATA2 gelişmiş teknolojiye sahip HDD'dir.Normal SATA ile arasında okuma/yazma açısından uçurum vardır SATA2 250 MB/sn. ye kadar çıkabilmektedir (Daha üstleride var sanırım araştırmadım tam olarak). Ayrıca HDD'ye takviye gibi bi sistem yoktur. Kısacası başlı başına kendisi HDD'dir.
Tartıştığını şeye bak yahu. Para arkadaşın bir sistem topluyorum demiş 15.000 tl. ye.
Gelen cevaplara bak
--Boş ve 5 000 yeter. Tasarruf yap. Ne yapacan okadar paraya bilgisayarı vs vs.--
Para onun size ne önereceksen öner önermiyeceksen cevap verme. Dalga geçtiğini düşünüyorsanda sistem önerme.
Bende o yüzden önermiyorum. Eğer varsa o kadar para Gerçekten.
Nvida dan istek yapsın. Onlar mis gibi pc toplarlar.
gel benim bilgisayarı 10 000 liraya bırakırım sana sonra gider 1 000 liraya bi bilgisayar toplarım sonra arkadaşlarımın kredi kartı ve üniversite harçlarını öder öğrenci evinin kirasını verir güzelde bi yemek ısmarlarım bide yarime bi telefon almam lazım bozuldu telefonu 300 tl de telefona gider. kendimede bi ayakkabı almam lazım bu aralar bence en mantıklı hesap bu
O parayla 10 kişiye bilgisayar alınır :D