PC TOPLUYORUM

mazot31
05-06-2007, 19:33   |  #26  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj

aynı sey ikinci kez oluyor daha once bi sitede daha sormustum iste senin paran mı var ne bu sistem dediler kime artislik atıyormusum arkadas yardım edenlerin eline saglık yardım edecegim bi sey varsada basım ustune hakkınızı ödeyemem

MAFIA
05-06-2007, 20:44   |  #27  
OP Taze Üye
11 mesaj
Borga-x
Bence floppy'e ihityacın olmayacak onun yerıne kart okuyuculardan alabilirsin
Asus DVD surucu DVD ve CD seçebilir.En iyis LG dvd RW alman olacaktır.
Kasan gayet güzel
Ses sitemi alıyorsan uzaktan kumandalı bır ses sıstemı almanı öneririm.En kötü kablolu olabilir.
Farenı logitech G5 serısı al.Madem oyun oynuyosun bu fare gayet güzel.
anakartın ekran ram ve işlemcin gayet iyi
PSU gayet başarılı ama ilerde SLI yaparım dersen en az 700Wlık bır sey bakmanı öneririm. benden bu kadar.

uzaktan kumandalı bi ses sistemi al demişssin ama  seçtiğim ses siteminin kalitesinde ve gücünde bildiğin uzaktan kumandalı bi ses sisteimi varsa yaz.+ bide lg al demişssin lütfen hangi modeli tavsiye ettiğini de yazarsan sevinirim.
____________________________________________________________________________________

ben bide kasa konusuna takıldım. şu aşağıdaki üç kasadan sizce hangisini tercih etmeliyim.

Emin değilEmin değilEmin değilEmin değilEmin değilEmin değilEmin değilEmin değilEmin değil

MAFIA
05-06-2007, 20:46   |  #28  
OP Taze Üye
11 mesaj
MAFIA
Borga-x
Bence floppy'e ihityacın olmayacak onun yerıne kart okuyuculardan alabilirsin
Asus DVD surucu DVD ve CD seçebilir.En iyis LG dvd RW alman olacaktır.
Kasan gayet güzel
Ses sitemi alıyorsan uzaktan kumandalı bır ses sıstemı almanı öneririm.En kötü kablolu olabilir.
Farenı logitech G5 serısı al.Madem oyun oynuyosun bu fare gayet güzel.
anakartın ekran ram ve işlemcin gayet iyi
PSU gayet başarılı ama ilerde SLI yaparım dersen en az 700Wlık bır sey bakmanı öneririm. benden bu kadar.

uzaktan kumandalı bi ses sistemi al demişssin ama  seçtiğim ses siteminin kalitesinde ve gücünde bildiğin uzaktan kumandalı bi ses sisteimi varsa yaz.+ bide lg al demişssin lütfen hangi modeli tavsiye ettiğini de yazarsan sevinirim.
____________________________________________________________________________________

ben bide kasa konusuna takıldım. şu aşağıdaki üç kasadan sizce hangisini tercih etmeliyim.

Emin değilEmin değilEmin değilEmin değilEmin değilEmin değilEmin değilEmin değilEmin değil

ses sistemine ayırdığım bütçem 100 dolar

Borga-x
05-06-2007, 22:51   |  #29  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

ok o zaman alacagın ses sıstem ısana yeter. Kasa ıcınde Raidmax Smilodon Siyah-Gümüş Kasayı almanı önerırım.Gayet şık ve sade.Şimdiden hayırlsı olsun.Lg'nın ürünleri gayet başarılı

burda external dısında dıger butun suruculerden bırını secebılırsın

MAFIA
07-06-2007, 00:31   |  #30  
OP Taze Üye
11 mesaj

arkadaşlar düşündüm taşındım anakatımı gigabyte almaya karar verdim. ama hangi modelini alacağıma karar veremedim. giganın üç anakart modeline biraz gözgezdirdim ve beğendim. özellikle 4 çekirdekli işlemci almaya karar verdiğim için gigaya geçeceğim. o üç anakart şunlar;

1- GIGABYTE P35 DQ6 Bearlake :  bu anakartın fiyatı 2809 dolar. bu parayı vermeye değermi bilmiyorum.

2- GIGABYTE P35 DS4 Bearlake :  bu anakart tercih etmeyi düşündüğüm bi anakart. bu anakartın fiyatı da 239 dolar.

3- GIGABYTE 8I965P-DQ6 :  bu anakrt ile yukarıdaki anakartın fiyatı aynı. ikside 230 dolar ve ikisi arasındaki farkı anlayamadım doğrusu. Sizce bunlardan hangisi daha iyi bi anakart?        

MAFIA
08-06-2007, 01:37   |  #31  
OP Taze Üye
11 mesaj
MAFIA
arkadaşlar düşündüm taşındım anakatımı gigabyte almaya karar verdim. ama hangi modelini alacağıma karar veremedim. giganın üç anakart modeline biraz gözgezdirdim ve beğendim. özellikle 4 çekirdekli işlemci almaya karar verdiğim için gigaya geçeceğim. o üç anakart şunlar;

1- GIGABYTE P35 DQ6 Bearlake :  bu anakartın fiyatı 2809 dolar. bu parayı vermeye değermi bilmiyorum.

2- GIGABYTE P35 DS4 Bearlake :  bu anakart tercih etmeyi düşündüğüm bi anakart. bu anakartın fiyatı da 239 dolar.

3- GIGABYTE 8I965P-DQ6 :  bu anakrt ile yukarıdaki anakartın fiyatı aynı. ikside 230 dolar ve ikisi arasındaki farkı anlayamadım doğrusu. Sizce bunlardan hangisi daha iyi bi anakart?        

NERDESİNİZ ARKADAŞLAR

Borga-x
08-06-2007, 08:58   |  #32  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

GIGABYTE P35 DS4 Bearlake ICH9R 2-PCI-E x16 FSB 1333 MHz LGA775 ANAKART

bunu almanı öneririm.Yonga Takımı: Intel® P35 / ICH9R Serisi en yenı ıntel yongasetı o yuzden bunu almanı öneririm.

MAFIA
08-06-2007, 19:52   |  #33  
OP Taze Üye
11 mesaj
Borga-x
GIGABYTE P35 DS4 Bearlake ICH9R 2-PCI-E x16 FSB 1333 MHz LGA775 ANAKART

bunu almanı öneririm.Yonga Takımı: Intel® P35 / ICH9R Serisi en yenı ıntel yongasetı o yuzden bunu almanı öneririm.

sağol arkadaşım. Benim kafamdan geçeni okudun. arkadaşlarımın çoğu p35 dq6 almamı söylüyordu ama ben 40 dolar daha fark verip bu kartı almanın bi anlamı olmadığını düşünüyorum.

zaten ben overlock yapmıyacağım için bu kartın bana yeteceği kanaatindeyim.  şimdi bişey daha sorucam. biyede resmini gördüm bu anakartın işlemci fanı çok değişik. diğerleri gibi takılmıyor. bana bu anakartın işlemci fanının takılışını gösteren resim video ne bulabilirsen gönderebilirsen sevinirim.

ambrosia
14-06-2007, 00:45   |  #34  
Yeni Üye
23 mesaj

Arkadaşlar ben yeni bir kasa toplamaya çalışıyorum.Bilgisayar mühendisliği okuyorum ve hem rahatça oyun oynayabileceğim hemde yazılım ve tasarım programlarında kasmayacak bişi olsun istiyorum.Kendimce bişiler seçtim;parçalar üzerine yorum yaparsanız ve yardım ederseniz sevinirim.

Intel Core2 Duo E66600,2.40 GHz
Asus Commando P965 ICH8R Quad Core Katı Kapasitör Anakart
Kingston 2x1 GB DDR2 800 6400 RAM
Seagate 320 GB SATA2 16 MB Cache HDD
MSI NX8600GTS T2D256E-HD-OC DX10 PCIEX Ekran kartı
Asus DRW-1608D 16x +/- DVDRW Double Layer
Creative Sound Blaster 5.1 CMSS EAX ses kartı
Cooler Master CAC-T05 Centurion 430 W + PFC ATX Alüminyum Kasa

Şu an için vista kurmayı da düşünmüyorum ama ileride mutlaka kurucam.Şimdilik böle bi kasa uyumlu gözüküyor mu? PSU yeterli değilse ekleme olarak psu alsam olur mu?