selamlar ben unide okuyorum ve yurtta kalıyorum bazende derse giderken pcyi açık bırakıyorum yada odada falan olmuyorum oda 4 kisilikte diyorum acaba ben odada degılken pcye giren falan mı var açılan programların klasorlerin gosterildigi biyer var mı pcde ?
PC ye girenler
selamlar ben unide okuyorum ve yurtta kalıyorum bazende derse giderken pcyi açık bırakıyorum yada odada falan olmuyorum oda 4 kisilikte diyorum acaba ben odada degılken pcye giren falan mı var açılan programların klasorlerin gosterildigi biyer var mı pcde ?Ekran koruyucusuna şifre koy(windows'un 20 senedir olan özelliği). bi yandan download falan yapıyosan yine onlarda çalışır, ama şifreyi bilmeyenler ekran koruyucusunu kapatamaz. keylogger gibi fantazilere gerek yok, gizlilik yine ihlal edilmiş oluyor bilgisayarı kurcalayanlar olduğunu anlasanda, keylogger kayıtları arama işide ayrıca iş. sorunu oluşmadan çözmek lazım.
o 20 senelik ozelligi ben bilmiyorum :D nasıl koyuluyor o ? downloadda yapıyorum bazen ama genellikle online oyun açık oluyor oda çalışır mı ?
soyle ki once ekran koruyucusu geliyor sonra ekran kararıyor bende ama oyunda oluyordu hep yine aynı mı olucak yani ? o stand by olayı nasıl bu ilk laptop benim:D bide o kullanıcı hesabı guvenli kipte kırılabiliyor simdi pc acılıp kapanmadan guvenli kip acılmaz di mi ?
başlat çalıştır syskey yazın güncelleştir deyin şifre koyun ve reset atın
yani soyle demek istiyorum normalde once ekran koruyucu falan geliyo sonra ekran kararıyo ama mausea falan tıklayınca geri geliyo yani oyun acık oluyo kopmamıs oluyorum oyundan simdi sifre koyuncada anı sekilde mi olucak ? ve koyduktan sonra pcye restart falan cekmeden guvenlikipi acamaz kimse di mi restart falan olursa oyuna falan acık olmaz o zmanda emin olurum s... belalarını :D
açamazlar merak etme syskey kırmak çok zor
iyide oyle olunca arkadasın dedigi gibi mi olucak ? ekran koruyucu falan ?