arkadaslar fear condemned doom oyunları haric söyle evde tek kaldığımda gece cok korkacağım bir oyun ismi söyler mısınız?
pc ye korku oyunu önerir misiniz
Dead Space tavsiye ederim.Kendinden bile korkacaksın emin ol
Eski bir oyun ama bulabilirsen ve fazla grafiğe önem vermezsen Clive Barker's Undying 'i oynayabilirsin
aynen Clive Barker's Undying
udyingi arkadaşlarla oynarken ben ekrana bakamıyodum bide gece oynayınca canavarlar üstüne atlıyo süper korku oyunu:D
ps2 den oynadığım
silent hill ve resident evil
The SUFFERİNG ve The SUFFERİNG 2
valla birçok kişi bilmiyor ama "call of cthulhu, dark corners of the earth" diye bir oyun vardı. 2-3 sene öncesinin oyunudur. ben en çok bu oyunda korkmuştum.
o kadar ki, küçük kızın pis bir şekilde ortaya çıkmasıyla klavye+mouse fırlatıp sandalyeyle geriye düşmem bunun göstergesidir sanırsam. komik ama hakkaten oyunun çok gerilimli bir havası vardır. hele ki otelden kaçma bölümü adamı gerim gerim gerer. eğer bulupta oynarsan, bana hak verirsin.
oyunda heyecenlannca, yüksekten bakınca, yada yaralanınca başın dönmeye başlıyor ve görüntüler sapıtıyor. bu gibi durumlarda harbiden insan kendini kaptırıyor.
bak şimdi harbiden canım çekti. ben bir torrent araştırayım. eğer bulursam linkini yazarım.
Forumda illegal paylaşım yasak.
Call of Cthulhu'yu biraz oynayıp bırakmıştım. Ortam çok kasvetli ve gerici gelmişti bana. Aslına bakarsanız ben bir korku oyununu bitirebildim mi hatırlamıyorum, çok korkağım galiba
En iyisi onu tekrar yükleyip devam etmeye çalışayım. :)
heyecan korku macera prınce of persıa
Warrior Within'i oynarken Dahaka ortaya çıkınca çok tırsardım. Sonra barlardan atlamaya falan iyice alışınca korkmamaya başladım.
Yalnız şunu söylemek isterim ki Prince of Persia Warrior Within şimdiye kadar oynadıklarım arasından en iyi macera oyunu diyebilirim. Gerek müzik, gerek atmosfer, gerekse hikaye bakımından.
Y.İ.Ğ.İ.D.O.The SUFFERİNG ve The SUFFERİNGAynı Şekilde katılıorum :)
Dead Space ve F.E.A.R 2 şu anda alınabilecek en iyi korku oyunları bunları beğenmezsen Bioshock'u şiddetle tavsiye ederim diğerleri kadar korkutucu olmasa da başarılı bir gerilim - aksiyon oyunu
Silent Hill 4:the room
Alone in the dark
Clock Tower
Nosferatu(Yemin ediyorum öyle korkutucu ki ciddi ciddi söylüyorum kalbin varsa oynama bu oyunu)
bir de süper mario