Pc de anti-vir vardı sisteme virüs girmiş şimdi onu silmeye uğraşıyorum sizce Kaspersky KİS9 yokda KAV7 le mi taratıyım yoksa panda veya nortonla mı?
Pc ye Virüs Girdi Nasıl Temizlerim
Bende de aynı sorun vardı.Nod 32 silemiyordu.Kis deneme sürümü ile sildim
KİS deneme sürümünü indir ve temizle
bence nortonla tarat arkadaşım
Güncel bir Kaspersky Internet Security 2009 ile...
Taratıcam önceden avg yüklemişim 2 gün önce şimdi kaldırdım ama kespersky yüklerken sisteminde avg var diyo :S
mystical93Bence kav 2009 ile tarat.lütfen en iyiyi deil en uygunu öner tabiki 7 hem sen hayatında hiç kaspersky kullandın mı bu arkadaşın pc sinin kaldıracagını düşünüyor musun lütfen belki 7 bile fazla gelcek onun pc ye
pctranslütfen en iyiyi deil en uygunu öner tabiki 7 hem sen hayatında hiç kaspersky kullandın mı bu arkadaşın pc sinin kaldıracagını düşünüyor musun lütfen belki 7 bile fazla gelcek onun pcKaspersky'ın 2009 sürümleri 7 sürümlerine göre sistemi daha az yorar.
En sağlamı Kis Bence Kis ile tarat.
Kaspersky Internet Security
2009 Sistem Gereksinimleri:
------------------------------------------------------------
* Microsoft Windows XP Home Edition (Service Pack 2) veya
* Microsoft Windows XP Professional (Service Pack 2) veya
* Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
* Intel Pentium 300 MHz or higher (or equivalent)
* 256 MB available RAM
* Microsoft Windows Vista Home Basic (32/64 Bit) veya
* Microsoft Windows Vista Home Premium (32/64 Bit) veya
* Microsoft Windows Vista Business (32/64 Bit) veya
* Microsoft Windows Vista Enterprise (32/64 Bit) veya
* Microsoft Windows Vista Ultimate (32/64 Bit)
* Intel Pentium 800 MHz 32 bit (x86) / 64 bit (x64) or higher (or equivalent)
* 512 MB available RAM
Required for all installations
* 50 MB free space on the hard drive
* CD-ROM (for installation of the program from CD)
* computer mouse
* Internet connection (for product activation)
* Microsoft Internet Explorer 5.5 or higher (for downloading updates)
* Microsoft Windows Installer 2.0
Bence kaldıracakmı diyenler bunu kontrol etmeli...
Kolay gelsin...
yok beaa biz laptopa kurduk anası agladı
pctransyok beaa biz laptopa kurduk anası agladıBenim laptopumda da yüklü fakat hiçbir sorun yok
AMD Athalon(tm)64 Processor 3500+ 2.21 GHz işlemci ve 512mb ram kaspersky kursam çok kasar mı devamlı kulllanmak için?
Ram'in yetersiz gibi. Hatta diğer uygulamaların da rahat çalışması için Ram upgrade i yaparsan memnun kalırsın.
Kolay gelsin...
şimdi Ram upgrade programını yüklersem kaspersky ı kullanabilirmiyim
Yok ram upgrade'den kasıt yeni bir ram almak yani senin 512 mb'ı 1 gb yaparsan iyi olur ama XP kullanıyorsan gene bir KIS 2009'u kur kendin gözlemle zaten sistem kaynaklarını eskiye göre daha iyi kullanıyorlar tabi 512 mb ramle Vista kullanmıyorsundur ondan XP kullanıyorsan dedim:)
eğer anti-virüslerle uğraşmak istemiyorsan ;
ya virüs bulaştıysa, önemli dosya yada klasörleri bir usb yada cd / dvd gibi bişiye atıp , güzel bir format at. kesin yöntemdir virüs konusunda :D
Aykut_26şimdi Ram upgrade programını yüklersem kaspersky ı
Coşkun OLCA arkadaşımızın dediği gibi program değil, Ram arttırımı yaparsan eğer herşekilde bir nevi "ihya" olursunKolay gelsin...
Son Düzenleme: n/a ~ 08 Ağustos 2008 21:45
Aykut_26Taratıcam önceden avg yüklemişim 2 gün önce şimdi kaldırdım ama kespersky yüklerken sisteminde avg var diyo :arkadaşım kis yüklerken eğer AVGyi bir türlü silemezsen bu linki incele.. - 105k -
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bilgisayara fotmat atmaya karar verdim bu sefer d yide biçimlendiricem
o zaman sana kolay gelsin arkadaşım
Format attım iki anti-virüs arasıonda kaldım BitDefender Internet Security 2008 mi yoksa NOD32 mi ikiside lisanslı olacak