Pc yi açtıktan 5 saniye sonra kapanıyor açılıyor ve bu sonsuza kadar devam ediyor. PSU dan kaynaklı olduğunu düşündüm yenisini aldım yine aynı sorun. Bilen birisi yardımcı olabilirse sevinirim...
Pc yi açtıktan 5 saniye sonra kapanıyor açılıyor
bios pilini çıkarıp tak. işlemci fanını kontrol et, macunu yenile. ramların slota giren bakır uçlarını silgiyle dikkatlice sil. ekran kartını çıkarıp anakarttaki dahili girişle çalıştır.
açma kapama düğmesini ve reset düğmesini kontrol et bazen basılı kalır sürekli aç kapa yapar
Bilgisayar açılmak için yeterli süreyi bulamadan kapanıyor.. Yada Açılmıyor Windows ekranını daha doğrusu ekranda hiçbir şey göremiyorum
Dediklerinin hepsini yaptım ama yine olmadı sorun anakartta olabilir mi? kapanacağı zaman ses geliyor sonra duruyor ve tekrar başlıyor. yada bios pilini değiştirsem düzelir mi
önce ekran kartını sök.
eğer sorun devam ederse ramleri sök
gene yaparsa işlemcinin yanında 4 ya da 8 pin güç girişi var onu sök. gene yaparsa işlemciyi sök. he hdd leri falan da sök. fanlardan da devam ediyorsa anakart tuğla olmuş geçmiş olsun.
Pini söktüm 2 3 defa çok kısa döndü sonra durdu ne yapayım, şimdi
işlemciyi de sök. anakart tek başına yapıyorsa anakart gg dir. bios pilini sök 1 saat bekle. bazen o da yapıyo.
İşlemciyi sökmüştüm pinleri bağlamadığım zaman durdu 1 2 dk sonra çalışmaya başladı. Ama bağlasamda görüntü gelmedi. ekran kartı takık değildi ramlerinde 1 tanesini takmıştım aynı şey oldu ramler olmadan da. Sanırım bir teknik servise götürmenin zamanı geldi. Halledersem yazarım. Yine bilen birisi varsa, yazarsa memnun olurum.