bunu bilmeyen yoktur herhalde. ben bugun aldim dizustunun basindayken cok ise yariyor. cunku diz ustu suanda 45 derece ve normalde beni baya terletiyordu. 10-15YTL bir cok magazada bulabilirsiniz. kendinize OC yapmayi denemeyin yakarsiniz bu fanlarla
PC yi değil, kendinizi serinletin
- 1
- 2
Yarın gidip bir tane alacagım hatırlattıgın iyi oldu =)=)
:D süper konu Egemen.şahsen pek yana değilim USB den aldığı güç ile çalışan cihazları kullanmaya ama " gel beni kullan" diyor velet :D
çok güzel bir şey hemde bu havalarda
Şu yaz günlerinde güney bölgesinde yaklaşık 5000 fahrenheit'ta gerçekten çok gerekli bi ürün.Bu arada Oc için beynin arka lobuna kaç volt gerilim gerekir onu da merak ediyorum.
bu sicakta arka lob u hic kurcalama bence. ön tarafa yapacaksan da %20 yi gecirme. yoksa kafana su sogutmasi gerekir. eger beyin 37 dereceyi gecerse tehlike baslar. 40 derece olursa zaten bitkisel hayata girersin
buna benzer sirt kaşiyici masaj aletide yokmu usb?
yada kese yapan?
ego senin icin yorum yazdim idare et :)
biz yapariz. Türk mucit yarismasina katilsaydin keske darkish.
Ondan önce bir dizüstü bilgisayar almak lazım. 2000 YTL limitim. Bir dizüstü ayarlarsanız bana, Egemengiga'nın dediği bu fanı alırım.
masaustunde de kullanabilirsin. bir odayi masaustu dizustune gore daha cok isitir.
Hakıkatten bu fanlardan bır tane edınmek gerek. Bu arada insan için düşündügün overclock gayet ıyı ama extra güç gerekmeyecekmı? yoksa karacıger iflas eder. Daha çok enerjı depolayan karacıger alman gerekmezmı?
bunun icin redbull icin. yada bol bol seker tuketin. ama genetik olarak uretim hatasi bulunanlar OC denemesin. seker hastasiysa... sadece onemli sinavlardan once OC yapin yoksa bas agrisi cekersiniz. ahh ahh nerde o eski beyinler...
hava tahmincilerine göre salı gününden itibaren hava sıcaklıkları daha da artacakmış bence bunun daha büyüğü yokmu ondan almak lazım
çok güzel bir şeymiş ya.. ilk kez gördüm.. denemeye değer... tavsiyeniz için teşekkürler
bu aralar hava serinledi Bandırma da. fani 1-2 gundur sadece oglen vakti kullaniyorum. ama daha yazin bitmesine cok var...
drspeedtouchçok güzel bir şeymiş ya.. ilk kez gördüm.. denemeye değer... tavsiyeniz için teşekküegemengigabu aralar hava serinledi Bandırma da. fani 1-2 gundur sadece oglen vakti kullaniyorum. ama daha yazin bitmesine cok var...drspeedtouch, egemengiga siz akrabamısınız. Resimer baya benziyor da . Amcaoğlu falan mısınız?
gecin siz dalganizi, cok buyuk fiziksel bir bulusa imza atinca gorurum sizi imza kuyrugunda.
zaten siz takildiniz ben de cekiyorum, surukluyorum. hadi iyi geceler...
ben şişeyi dolaba koyuyorum buz oluyor onuda daha sonra 1.modemin altına koyuyorum
2.işlemcinin karşısına koyuyorum 2 saatte sıcaklaşıyor
3.bir tane de kolarımın altına koyuyorum süper oluyor
modeme fan takmanın yolu yokmu. Ya da bi soğutucu. Bayağı ısınıyor. Bazende ısıdan olsa gerek acaip yavşlıyo. Senin gibi su koysam kısadevre bişey yapar. Daha garantili ve etkili çözüm bulun. Egemengiga sen icat et öle bişe. Bak ilk müşterin ben. Parada veririm elinide öperim :)
ben icat ettim bile.
buz koyuyorum işte
garanti çözüm,modem buz gibi oluyor işlemci 40 derece
benim modem loopcomm hic isinmiyor. genelde kucuk modemler isinir. parcalar sıkıs tepis oldugundan. ince ve genis modemler daha az isinir. icat etmeye gerek yok. 8cm lik bir fan alirsiniz kasanin icinden kablo uzatip beslersiniz. modemin uzerine uygun aci ile yerlestirirsiniz.
- 1
- 2