slm arkdaşlar..herkesin bayramı kutlu olsun.
bilgisayarda hiçbir program ve medya oynatıcı çalışmamasına rağmen bilgisayarda 5-10 dakikalık arayla muzık çalıo hepde aynı muzık çalıyor..bir türlü anlayamadım..sizce neden çalıo olabilir.. ?
tşkler..
pcde müzik çalıyor ? ? ?
Değişik bir sorun :) . Bunun sebebi virüs olabilir.İyi bir tarama yap derim.Aklıma başka bişey gelmedi şimdi :). Bide merak ettim ne çalıyor bilgisayar ??
pek bilmem şarkı filanda türkçe bi şarkı çalıo nası bişey anlayamadım gitti ? ? ?
bncede trojan olabilir kis 2009 ile guvenli modda 1 tarama yap
Belki de sürekli girdiğin bir Internet sitesinde müzik çalıyordur. Internet tarayıcını kapatıp dene bakalım.
bakın beyler şarkı bu''sen hiç sevdin mi söyle söyle nolursun..yüreğim ağlarken ...sana kırgınmıyım ah bilmiyorum..yüreğimde bir yer kırıldı beklerken yüreğimde seni sarmak isterken çekip gittin..sen hiç sevdin mi...''
böyle gidio..belli aralıklarla çalıo işte 5-10 dkkaya bir nası bişey bu yaa!!!
bende antivirüs olarak mcafee kurulu bu rahat oluo değiştirmek istemiom..benim windows kopyada sorun oluo antivirüsü değiştirmeye kalktımmı..
yok hiçbişey acık deil winamp filan internette acık deil ama çalıo.. ?
arkadaşım müzik çaldıgı zaman msn açıkmıı ben bikere biri durum degiştirdiginde müzik çalsın dmiştim ayarladım 1 ay pc den uzak kaldım sonra pc başına geçtim msn i açtım müzik çalıyoo yok neden çaıyoo belirsizz herşey yaptımm anti virüser falan filan yok yine çalıyo yine çalıyooo sonra o müzigi pc de buldum sildim msn hata verdii sendede böle bi sorun olabilir bi bak bakimm .......bayramınız kutluu olsunn ......
komik ve bir okadarda gızem.şaşkınlıkla beklıyorum sorunun ne oldugunu..geçmiş olsun...
(güzel bişise bırak çalsın :D) ama beğenmediysen kis 2009 la güvenli modda tarat olmassa hoperlörü çıkar olmassa ses kartını sök işte öle şeylerrr......
tamam beyler buldum msnden oluyomuş..virüs girmiş olmalı..ilgi ve alaka için tşk..
ilginç :) daha önce böle bi şeyle karşılaşmamıştım
bencede ilginç ya bilgisayar kendi kendine muzık calıo..işe bak((:
kardes aynı sorunu bende yasıyorum
her seferinde farklı müzik calıyor (müzik pregmremı acık oldugu zamnlarda da calan sarkıdurup pc de olmayan müzikler calıyor )
sanırım pc de vürüs var
cünkü sarkı calacagı zaman internete kastırıyor
format atacagı sanada tavsiyem o
sorunu formatla cozdum..:D
Aynı sorun bende de var. Sık olmasa da çok kısa süren müzik ve benzeri sesler çalıp kesiliyor. Ben bunu çevreden yayılan frekans karışmaları diye yorumladım...
arkadaşım vbaşıma böle bi olay geldi benimdee msn den kaynaklanıyodu mbenimki plıusan
hmm..demek sorun buymuş ha..tşkler bizi aydınlattığın icin ''aviation'' !