iyi günler son aylarda benm bilgisayardan çalışma sesi azaldı pc gayet iyi çalışıyor ama çalışma sesi bayağı azaldı çok az ses gelıyor pcde korkuyorum acaba bişi felanmı oldu sesi azaldi şimdiden yardimci olacak arkadaşlara tesekür ediyorum
pcden az ses geliyor
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 02 Nisan 2009 20:40
OP Yeni Üye
23 mesaj
yardm yok mu arkadaslar :(((((((((
Yıllanmış Üye
381 mesaj
10nuriyi günler son aylarda benm bilgisayardan çalışma sesi azaldı pc gayet iyi çalışıyor ama çalışma sesi bayağı azaldı çok az ses gelıyor pcde korkuyorum acaba bişi felanmı oldu sesi azaldi şimdiden yardimci olacak arkadaşlara tesekürfanlarına bak kasadaki fan çalışmıyor olabilir
Kapalı Hesap
116 mesaj
Evet, madem bi endişen var, yan kapağı aç olana bitene bak, fanları kontrol et ;)
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (110155) ~ 03 Nisan 2009 12:37
Yıllanmış Üye
298 mesaj
bir sorun olsa zaten kilitlenme yada resetleme gibi problemler olurdu. son aylar kış olduğu ve biraz daha soğuk geçtiği için fanların tembellik ediyorda olabilir. önümüz yaz, özlersin bu sessizliği ((:
OP Yeni Üye
23 mesaj
kasayi açtim çaliştirdim pc yi hepsi dönüyor aksama felan yok:S
OP Yeni Üye
23 mesaj
işkemci ısım 45i geçmiyor normmal masaustunde biri 30 digeeri 34 olyo anakart ısısnı nasıl bilcem acaba program varmı?
10nurişkemci ısım 45i geçmiyor normmal masaustunde biri 30 digeeri 34 olyo anakart ısısnı nasıl bilcem acaba program varmı?Bilgisaayrında ısı problemi yok ahat ol...
OP Yeni Üye
23 mesaj
allah razi olsn musta abi senden bide bana önerebileceğin ufak bir anakart ısı sı ölçen program varmı acaba?