arkadaşlar almış olduğum pcı ekxpress 2.0 GA-890GPA-UD3H (rev. 1.0) 890GX / Socket AM3 anakarta 2.1 saphhire hd5850 toxic 256 bit pcı 2.1 express ekran kartı taktıgımda bı sorun olr mu? ıkısınıde aldım. ve bunu şimdi gördüm. ekran kartı 2.1 pcı express anakart pcı express 2.0 bı problemle karsılasırmıyım. avantaj veya kotu etkılıcek bı durum olabılır mı yardım edersenız çok sevınırım. şimdiden teşekkürler.
PCI Express 2.0 anakarta PCI Express 2.1 ek.krtı.
Ben HD 5850 de pci exp 2.0 diye biliyorum yani bir sorun çıkmaz... Gönül rahatlığıyla kullanın
Düzeltme: Hakketen toxic versiyonu 2.1 miş (sanırım) Ama gene de sorun çıkmaz yani o anakarta olmayacakta neye olacak mutlaka olur sorun yok...
anakartına takılır ve sorun olmaz
sistem ve psu ney?
seçtiğin ekran kartı çok güçlüdür
psu : THERMALTAKE 750 WATT TOUGHPOWER XT GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU)
işlemci : amd phenom II x4 965 3.4 mhz 8mb cache 125w işlemci
ram : ocz 1333 mhz gold edition cl9 4 gb
ekran kartı : sapphire 5850 toxic 1gb 256 bit
anakart : GA-890GPA-UD3H (rev. 1.0) 890GX / Socket AM3 anakart
hdd: wd 3.5 caviar black 500 gb 32 mb cache
kasa: lianli lancoln dragon lord pc-k62 kasa harika :)
sistem bu arkadaşlar.ekran kartını bugun sipariş verdim inventustan yarın burda allah izin verirse. bi uyum problemı olmaz insallah ekran kartı anakart arasında. bende sanmıyorum ama yınede goruslerınızı alim istedim. hayalimdeki sistemdi ve sonunda sona geldim :) gorecez bakalım nasıl bi performans elde edicem .
aralarında hiç bi fark yok. düşündüm senin dediğinide sonucta x4 te stabil olarak 3.4 çalısıyor ben onu 4 e kadr yukseltmeyı dusunuyorum. hiç gereği yok bence. bırcok uygulamayı aynı anda kullanan bırı deılım dedıgın gıbı olsa idi düşünebilirdim. en fazla msn açıkken oyunda olrum 2 işlem :D
sistemde iyi hiç bir sorun olmaz
tüm oyunları son ayar oynarsın
hd5850 toxic alacağına 120 tl daha verip düz hd5870 al yada hd5850 düz modelini al 100tl cebine kalır
onada işlemciye bir soğutucu alırsın