İlkokula giden çocuk peltekmiş. Bir gün çocuğun öğretmeni rapor almış. Onun yerine başka öğretmen girmiş derse. Derste türkçe. Öğretmen tahtaya "Kedi sütü iç." yazmış. Bizim peltek çocuğu kaldırmış tahtaya. "Oğlum oku bakıyım şunu" demiş. Çocuk okumuş "Tedi tütü it". Öğretmen kızmış ve tekrar okumasını istemiş. Çocuk tekrar okumuş "Tedi tütü it." Öğretmen sinirlenmiş çocuğa tokat vurmuş düzgün oku demiş. Çocuğun da tepesi atmış tabi, sinirli sinirli okumuş "Anatını tittimin tediti ittene tu tütü..."
Peltek Çocuk (Çok komik)
Küçük fırlama bir çocuk varmış. Birgün babası gazete okurken aniden sormuş; "Baba ben nerden çıktım?" Babası bu soru karşısında afallamış cevap verememiş. Aradan birkaç gün geçmiş çocuk yine sormuş. Babası yine cevap verememiş. Artık çocuk o kadar içerlemiş ki her aklına geldiğinde soruyormuş. Babasının da tepesi atmış tabi. Sinirlenince çocuğu oyalaması ve bi daha sormaması için duvardaki baca deliğini göstermiş. "İşte sen ordan çıktın" demiş. Çocuk o deliği iyice kafasına yazmış. Ne zaman arkadaşları veya komşular gelse deliği gösterip ben burdan çıktım diyormuş. Annesiyle babası bakmış bu böyle olacak gibi değil. Gel biz bu deliği alçıyla kapatalım demiş. Baba biraz tıfıl anne de iri yapılı olunca, babası annesinin omuzlarına çıkmış deliği kapatıyorlarmış. Derken kapı çalmış. Kapıyı bizim fırlama çocuk açmış. Gelen komşular çocuğa sormuş "Annenle baban nerde?"
"BABAM ANNEMİN ÜZERİNE ÇIKTI, BENİM ÇIKTIĞIM DELİĞİ KAPATIYORLAR."
HaaNKsKüçük fırlama bir çocuk varmış. Birgün babası gazete okurken aniden sormuş; "Baba ben nerden çıktım?" Babası bu soru karşısında afallamış cevap verememiş. Aradan birkaç gün geçmiş çocuk yine sormuş. Babası yine cevap verememiş. Artık çocuk o kadar içerlemiş ki her aklına geldiğinde soruyormuş. Babasının da tepesi atmış tabi. Sinirlenince çocuğu oyalaması ve bi daha sormaması için duvardaki baca deliğini göstermiş. "İşte sen ordan çıktın" demiş. Çocuk o deliği iyice kafasına yazmış. Ne zaman arkadaşları veya komşular gelse deliği gösterip ben burdan çıktım diyormuş. Annesiyle babası bakmış bu böyle olacak gibi değil. Gel biz bu deliği alçıyla kapatalım demiş. Baba biraz tıfıl anne de iri yapılı olunca, babası annesinin omuzlarına çıkmış deliği kapatıyorlarmış. Derken kapı çalmış. Kapıyı bizim fırlama çocuk açmış. Gelen komşular çocuğa sormuş "Annenle baban nerde?"
"BABAM ANNEMİN ÜZERİNE ÇIKTI, BENİM ÇIKTIĞIM DELİĞİ KAPATIYORLAR."
Uzun bir otoyolda belirli aralıklarla otoban polisleri denetim yapıyorlarmış. Polisin biri spor arabada tek başına oturan sarışın bir güzeli durdurmuş. Tam o sırada bundan bir önceki otoyol polisi telefon açmış.
- Merhaba .... napıyosun.
- Uğraşıyoruz işte, Sarışın bir fıstık durdurdum ehliyetine filan bakıp göndericem...
- Spor araba mı kullanıyor?
- Evet neden sordun.
- Bak şimdi iyi dinle! Hatunun kapısını yanaş ve pantolonunu indir.
- Ne diyosun olum olur mu öyle şey.
- Ya sen dediğimi yap pişman olmayacaksın.
Bir süre konuştuktan sonra. Adam dediğini yapmaya karar vermiş. Kapıya yaklaşmış ve pantolonu indirmiş. Sarışın bunu görünce "ÜFF YAAA YİNE Mİ ALKOL MUAYENESİ" demiş
HaaNKsUzun bir otoyolda belirli aralıklarla otoban polisleri denetim yapıyorlarmış. Polisin biri spor arabada tek başına oturan sarışın bir güzeli durdurmuş. Tam o sırada bundan bir önceki otoyol polisi telefon açmış.
- Merhaba .... napıyosun.
- Uğraşıyoruz işte, Sarışın bir fıstık durdurdum ehliyetine filan bakıp göndericem...
- Spor araba mı kullanıyor?
- Evet neden sordun.
- Bak şimdi iyi dinle! Hatunun kapısını yanaş ve pantolonunu indir.
- Ne diyosun olum olur mu öyle şey.
- Ya sen dediğimi yap pişman olmayacaksın.
Bir süre konuştuktan sonra. Adam dediğini yapmaya karar vermiş. Kapıya yaklaşmış ve pantolonu indirmiş. Sarışın bunu görünce "ÜFF YAAA YİNE Mİ ALKOL MUAYENESİ" demiş
Avrupa kadınlar konseyi toplanmış. Her ülkeden kadınlar dertlerini anlatıp çözüm arıyorlarmış. Toplantı sonunda herkez kocalarının işlerini yapmama kararı almış.
Birkaç ay sonra yeniden toplanmışlar ve sonuçları anlatıyorlarmış. İngiliz kadın anlatmış;
"Kocama bundan sonra senin yemeklerini yapmayacağım dedim. Birinci gün bişey göremedim, ikinci gün birşey göremedim, üçüncü gün hem kendi yemeğini hem de benim yemeğimi yapmaya başladı." demiş<
Fransız kadın anlatmış.;
"Kocama bundan sonra senin ütünü yapmayacağım dedim. Birinci gün birşey göremedim, ikinci gün birşey göremedim, üçüncü gün hem kendi ütüsünü hem de benim ütümü yapmaya başladı." demiş
Alman kadın anlatmış;
"Kocama bundan sonra senin bulaşıklarını yıkamayacağım dedim. Birinci gün birşey göremedim, ikinci gün birşey göremedim, üçüncü gün hem kendi bulaşığını hem de benim bulaşığımı yıkamaya başladı." demiş
Türk kadınımız anlatmış;
"Bundan sonra senin çamaşırlarını yıkamayacağım dedim. Birinci gün birşey göremedim, ikinci gün birşey göremedim, üçün gün sol gözüm hafif açılır gibi oldu." demiş :))
Avrupa kadınlar konseyi toplanmış. Her ülkeden kadınlar dertlerini anlatıp çözüm arıyorlarmış. Toplantı sonunda herkez kocalarının işlerini yapmama kararı almış.Gece gece güldürdün valla sagol
Birkaç ay sonra yeniden toplanmışlar ve sonuçları anlatıyorlarmış. İngiliz kadın anlatmış;
"Kocama bundan sonra senin yemeklerini yapmayacağım dedim. Birinci gün bişey göremedim, ikinci gün birşey göremedim, üçüncü gün hem kendi yemeğini hem de benim yemeğimi yapmaya başladı." demiş<
Fransız kadın anlatmış.;
"Kocama bundan sonra senin ütünü yapmayacağım dedim. Birinci gün birşey göremedim, ikinci gün birşey göremedim, üçüncü gün hem kendi ütüsünü hem de benim ütümü yapmaya başladı." demiş
Alman kadın anlatmış;
"Kocama bundan sonra senin bulaşıklarını yıkamayacağım dedim. Birinci gün birşey göremedim, ikinci gün birşey göremedim, üçüncü gün hem kendi bulaşığını hem de benim bulaşığımı yıkamaya başladı." demiş
Türk kadınımız anlatmış;
"Bundan sonra senin çamaşırlarını yıkamayacağım dedim. Birinci gün birşey göremedim, ikinci gün birşey göremedim, üçün gün sol gözüm hafif açılır gibi oldu." demiş :))