Arkadaşlar ekran kartımın çok ısınmasından şikayetçi olduğum için peltierle bir soğutma yapmayı düşünüyorum bu konu hakkında bir bilgisi olan varmı ekran kartının gpusunu değilde(garanti için) sadece yüzeyini soğutsam etkisi olur sanırım birde sistemim peltier için 50 watt verebilirmi bana güç kaynağım işlemcim ekran kartım imzamda var yardımlarınızı bekliyorum.
Peltier
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
762 mesaj
Son Düzenleme: GRC8213 ~ 27 Temmuz 2009 10:39
OP Yıllanmış Üye
762 mesaj
Zotac 9800 GT AMP imzada sistem var.
Yıllanmış Üye
758 mesaj
imzan bende çıkmıyor daha doğrusu kimseninki çıkmıyor sanırım ayarlarım farklı da bence peltier işine hiç girme.forumda aratmışsındır konuyu açmadan önce mutlaka bu konu hakkında birçok yazı yazıldı bende bi ara işlemcim için epey araştırdım burdaki arkadaşlar yardımcı oldu sonradan vazgeçtim tehlikeli.ordan biliyorum.
OP Yıllanmış Üye
762 mesaj
Ben işlemcide girmem zaten kardeş sadece ekran kartını yüzeyine aliminyum kestirecem onu peltiere değdirecem diğer kısmınıda soğutacam forumdada araştırmadım ama bi bakıyım bakalım.
imzam:AMD Phenom II X4 940 Quad-Core 3.0Ghz ,Asus M3A78-EM, Highpower650watt,Zotac 9800GT Amp!,4gb 1066 mhz OCZ,660gb Seagate 32mbNCQ,Creative X-FI surround 5.1,Samsung 2233bw