pencere açma, klasör gizleme

HPQ-User
18-03-2008, 19:42   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

gezegen sormuş:
İyi çalışmalar dileğimle.

Sorunum tam neden oldu bilimyorum ama  klasör gizleme ile ilgili

pencerede araçlar/klasör secenekleri/görünümden klasör gizleme  hep açık duruyor göster diyorum tamam diyor ama göstermiyor ,tekrar görünüme baktığımda gizli gösteriyor.  görünüm menüsünden  ne gizliyor,nede gösteriyor. sadece açık olan pencerede seçeneklerden gizle /göster yapabiliyorum..
devamında deep firizi kurduğumda  hata veriyor. işlem penceresi donuyor. sadece dpfz  işlem penceresi açıkken (windows görev yönetici/işlemler- explorer.exe i sonlandırıp o sekilde çalısıyor. sonra tekrar explorer.exe  çalıstırıyorum..

----- bu işlemler bilgisayara C: format atsam  bile düzelmiyor----

--- Devam arıza olarak bilgisayarım/ c:/ ve d:/  erisemiyorum .tıkladığımda BU DOSYAYI AÇMAK İÇİN PROGRAM SECİN DİYOR..   bilgisayarımın düzelmesi için ne yapmalıyım  . (iNTERNETTE  TÜM FORUM SİTE  ÖNERİLERİNE  UYGULAMAMA RAĞMEN ÇÖZEMEDİM)

uzun bir sorudan dolayı özür dileklerimle birlikte   çözüm önerilerinizi bekliyorum..

SAYGILARIMLA

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
pentium 4cpu 3.40 ghz  3,42ghz

1,00 gb ram

160 hdd

512 (1,00)gb destekli gforce ekran kartı

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 1.1.4322)

stern
18-03-2008, 20:48   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj

http://tools.mspro.org/kill_amvo_virus_usb_en.zip linkteki dosyayı çalıştırıp kontrol edebilirmisn