sen cewabını aLmışsın işte daha ne?
haLa 1ayLık zaman aşımına uğramış bi konunun neyini merak ediosun?
Pentıum 4 3.40 ghz mi Pentıum D 3.00 ghz
mustafa256takılan yok heralda buralara artıBuraya takılan varda, eğer gerek duyarlarsa cevap yazarlar, kimse buna mecbur değil ki senin ağzından çıkacak cümleyi bekleyip hemen yanıt versin.
pentium d deki çekirdeğin biri sanal ama dual core 2 isminden de anlaşılacağı gibi çift çekirdekli arkaşım şimdi sen düşün hangisi daha iyi.harddisk olarak ben samsung kullanıyorum ama yeni sistemimde western digital caviar black 500gb kullanmayı düşünüyorum.anakart dersen piyasada bir çok marka var ama en çok kullanılan ve duyulmuş olanları asus ve gıgabyte ekran kartı içinde bir çok seçim var toplayacagın sisteme göre seçim yapman gerekir.
ilk başta araştırma yapın onu hakkında insanlara faydalı olmak istiyorsanız yanlış bilgi vermeyim
Core 2 duoların 1.9GHz liği bile Pentium 4 3.00GHz ve ya Pentium Dual Core işlemcilerden daha çok performanslıdır.Artık eskisi gibi performans işlemci frekansına bağlı değildir.Yani;
Pentium4 < Pentium D < Core 2 Duo < Core 2 Quad(bazı modellerde core2 duo daha önde) < Core i7
kardes sna anlıycan yoldan anlatim mi milletide yorma
şimdi snn pc orta halli diyebiliriz core 2 duo çift çekirdek tmm mı bir işi düşün adamın 2 eli var(çekirdeği)haliyle işi daha iyi yapar snn işlemcide ise tek çekirdek diğer çekirdegi sanal işlemciyi kandırmışlar 2 cekirdek sanıyor sana çift çekirdek derler core 2 duo gibi nedn çünkü sütcü yogurdum ekşi demezz anladın mı kardeşim işlemciye fazla takılma o pc sni idare etme merak etme bn low ayarlarda crysis oynadım hemde bu pcyle
p4 2,66 775pin TEK CEKİRDEK
nvidia geforce 6600le 256mb 128bit
1gb kingston 553 mhz
kaldıki bu delilik sayılabilir kasma yoktu cunku bilinçli bir kullanıcıydım insan bilinçli olmadıktan sonra core 2 extremeninde icine eder maksat basına oturmak deil ii kullanmak ne kdr yuklenirsen o kdr eskitirsin işlemcini:)