pentium 4 işlemci....
MRb.Şu an bilgisayarımda 478 pin pentium 4 2.40 ghz işlemci var.Bunun yerine ben pentium 4 3.00 hyper threading işlemci almak istiyorum.Alacağım işlemcinin 478 pin olanı var mı ve anakartıma uyumlu olur mu ???Son olarak performansda değşiklik olur mu ??Bu rezillik ne böyle abicim..Anakart:Biostar P4M900-M4
http://www.hepsiburada.com/biost ... 2&productid=bd49509
Hergün aynı konu mu açman lazım?Bırak Pentıumu artık.En azından Core Duo al.
Sence hiç akla,hayele sığar mı 3.0 ile 2.66 farkı?
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
688 mesaj
bulabilirsin kardeşim eski elektronikçilere falan git onlarda eski parçalar vardır takarsın hiç sorunda olmaz
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
348 mesaj
Ne aynı konusu :@..bununla beraber işlemci ile ilgili 3. konu oldu.Birinde pentium 4 birinde pentium D birindede pentium 4 hyper threading ile ilgili sordum bunların 3 üde aynı şey diyosanız ben daha bşy demiyorum.Ayrıca ne kullanacağımı size soracak dğilim.Ben sormuşum cvplamak isteyen cvplar cevaplamak istemeyende bakar geçer...Cvplayanlara da çok tşkler...
Ne aynı konusu :@..bununla beraber işlemci ile ilgili 3. konu oldu.Birinde pentium 4 birinde pentium D birindede pentium 4 hyper threading ile ilgili sordum bunların 3 üde aynı şey diyosanız ben daha bşy demiyorum.Ayrıca ne kullanacağımı size soracak dğilim.Ben sormuşum cvplamak isteyen cvplar cevaplamak istemeyende bakar geçer...Cvplayanlara da çok tşkler...Ne kullanacağını bize değil foruma sormuşsun ki forumda bende varım.
İstediğim yerde yazma özgürlüğüm var.Buna sen karşı gelemezsin.Birde kaç tane konu açtığını saymışsın.Aynı konudan devam edebilirdin.Forum kirlilği açısından.