yüce insanlar benim pentium D 3.00 Ghz bir işlemcim 4 fanlı bir FEEL kasam var ben bu sistemi sağlıklı bir biçimde nasıl overlock yaparım ayrıca bu konu sabitlenirse diğer arkadaşlarda rahatça aradıklarını bulabilir düşüncesindeyim... yardım edersenin sevinirm.. saygılar..
pentium D sağlıklı overlock nasıl edilir?
bende aynı işlemciden kullanıyorum pentium D 3.0 sorun çıkarmassa bende overlock yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz sistemim
anakart:intel D 945 gnt
kasa:aopen h 600 400 wolt
ekran kartı:power color x850xt
ram:1 gb kingston 667
kardeş neden bu sisteme o/c olmaz acıklarmısın şimdiden teşekkürler
çünkü intel ankart da o/c yenetiği İntel mhendisleri tarafından verilmemiştir Bıos özellikleri kısılmıştır
nıt ama core2 duo için çıkna İntel anakartlarda vasat düzeyde o/c yenetiği verilmiştir
kardeş bu sistemi yaklaşık 3 ay önce aldım sistem icin degerlendirme yaparmısın bilmedigim için soruyorum bu işlemcinin o/c ihtiyacı varmı ilgilendigin için sagol
valla o kullandığın programa bağlı onu belirt öyle yazayım
hayır öyle değil oyun mu oynuyorsun müzik mi dinliyor film mi izliyorsun
oyun film müzik genellikle bunları yapıyorum sistemden şikayetimde yok benim merak ettigim o/c sistem performansını ne kadar yükselttigi ve işlemciye zarar verirmi
Oyun için gayet güzel bir sistem 1 Gb RAm gayet iyi Kingston HyperX RAm ler de güzel.İşlemci de güzel.Anakart işi bozuyor bence.
Bu arda Wolt değil volt'tur ki bu böyle olsa bile sizin güç kaynağınız 400 Watt'tır.Bu da fena sayılmaz.