perfect xp sp3 sistemden komple nasıl kaldırılır ?
perfect xp
Yeni bir windows cd/dvd si alıp onla format atarsan ancak kaldırılır...
yani virüslerle dolu diyorsun krdeşim doğru mu
Mustafa@PCarkadaşlar modifiyeli xp kurmayın...+99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 katılıyorumSon Düzenleme: Mustafa Can ~ 29 Mart 2009 19:20
Mustafa@PCvirüs tarzı bişey rootkitler tabi bu sadece düşünce hem bi kaç program ekliyim derken microsoftun orjinal yapılanmasıda bozulabilir.yükleyince hemen sorun çıkmayabilir ama bir süre sonra elbet çıkartır...KatıLıorum
Performans bakımındanda fark oLuyor
:)
yani şöyle kilitlenmeler msn donması
msn kitlenmesi bilgisayar yanıt vermemesi
gibi
Bende sadece tema farkı ama sorun deıl 4 qb ram war kassa ne kadar kasacak :D
aslında başlangıçta herşey güzel oluyor hızına inanamıyorsunuz sonra günceelleme gerek yok diyolar hepsi full diyorlar ama hava civa hepsi bi ton virüs dolu temizleyene kadar akla karayı seçtim ama en sonunnda çareyi temiz bir formatta buldum
m.baybugaslında başlangıçta herşey güzel oluyor hızına inanamıyorsunuz sonra günceelleme gerek yok diyolar hepsi full diyorlar ama hava civa hepsi bi ton virüs dolu temizleyene kadar akla karayı seçtim ama en sonunnda çareyi temiz bir formattaişte kanıtı ...
Bide şöyle örnek vereyim.Diyelim Ben bi araba ürettim herşeyi tam.Ama siz bu arabadan pek memnun değilsizin.Bu arabının motorunu değiştiriyorsunuz.ama sonuçta paranız yetmiyor.Bunu karşılamak için ise arabanın lastiklerini satıyorsunuz.Sonuçta motoru yüksek/kaliteli/güzel ama lastikleri olmayan bir arabanız oluyor.
Herhalde anlaşılmıştır..
anladım arkadaşlar yardımlarınızdna dolayı çok teşekkür ederim
ve benimki de sadece tema farkı ama şöyle diyim sasnırım yanlış vermiyim ama
bnde ilk kurulum yaptık dan sonra winnamp 'ı açınca virüs çıkıyor sadece onu açınca oluyor sonra da bazı kitlenmeler oluyor ve ekran donuyor bir süre sonrada
windows alt toollbarı donuyor ama sonra sonra virüsleri temizledikten sonra baya bir hızlandı sanki
arkadaşlar bende mustafa@pc katılıyorum en iyisi normal xp orjinal cd den yükleyin birde tam sürüm bir antivrüs yaslan arkana kullan pc ni
arkadaşlar perfect xp nin pcyi kasmasının sebebi vistanın yavaş bir sistem olması
şimdi ne alaka diyosunuz ama alakası var çünkü perfeck xp yi yapanlar görünüleri ve sesleri dizaynı çizimleri her şeyi vistanın windows bölümünden alıp xp ye pehpehliyolar anladın mı bu yzden de yavaşlıyo
katılan veya katılmayan aşağıya yazsın
Kesinlikle Modifiyeli Windows kullanmayın. 1-İçinden virüsler çıkabiliyor. 2- Yasal Olmayabiliyorlar 3- Oynanmış Windows olduğundan içindeki sistem dosyaları ve ayarları yapanın istediği gibi şekilleniyor. Unutmayın..!