bildiğim kadatıyla ,Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Oyunda Lisanslı olarak yer alıcak...
PES 2008 DEMO ÇIKTI SÜRE YAMASI EKLENDİ
SİZE İNANIP İNDİRİYORUM HADİ HAYIRLISI BAKALIM KOTADA DOLMUŞTU :)
aslinda bence PES Fifadan cok daha guzel ama peste Fifadaki gibi lisansli takim cok yok bu sorun var bence daha fazla takim istiyoruz
Foxdennisaslinda bence PES Fifadan cok daha guzel ama peste Fifadaki gibi lisansli takim cok yok bu sorun var bence daha fazla takimPES 2008'de Türkiye Ligi tamamen olacakmış..
Ayrıca Chelsea'ye "London FC" diye yazmış nolucak yani, oynanabilirliğe ve gerçekçiliğe bakın siz.. Fifa ile kıyaslanmayacak derecede..
Konu amacından sapıp Fifa ile kıyaslanmalara gidilmesin lütfen..Bu konu PES 2008 ile ilgili sadece..
Arkadaşlar Fifa 2008 Berbat olmuş...
Kimse Kalkıpta Pes200 ile Fifa 08 i kıyaslamasın...
PES her yönden Fifaya Fark atmış...
Daha yeni indirdim ve denedim... oyunda zavk sıfır...gerçeklik sıfır...
Önceden Fifa da Grafik vardı... ama oda gitmiş...
ben fifayla PES i kiyaslamadim sadece PES in cozmesi gereken bir sorun bu bence tabiki PES FIFA dan gercekcilik ve oynanabililik yonuyle daha iyi
Foxdennisaslinda bence PES Fifadan cok daha guzel ama peste Fifadaki gibi lisansli takim cok yok bu sorun var bence daha fazla takimFoxdennisben fifayla PES i kiyaslamadim sadece PES in cozmesi gereken bir sorun bu bence tabiki PES FIFA dan gercekcilik ve oynanabililik yonuyle dahaSenin yaptığının tam olarak adı ne o zaman??
Kıyaslama işte bu ekler ve bağlaçlarla yapılır.. (Daha, -dan , gibi vs..) Kıyaslanacak şeyler de aynı cümle içinde geçer genellikle..
egemengiga 1 birkaç yerde bahsetmişti PES2008 tamamıyla lisanslı olacak diye..
Ama sanırım İngiltere ligi lisansı tamamıyla alınamamış yine..Alman ligi ise bu sefer olacakmış..
Bunlar tabi ki konuşulanlar vs.. asıl oyun çıktığında göreceğiz..
tamam ben yanlis anlasildim amacim tartisma yaratmak degildi sadece PES ten bir istegi mi dile getirdim ilk cumleme bakarsaniz daha fazla takim istiyorum dedim amacim sadece bunu soylemekti yoksa bende bir PES faniyim
Foxdennis,
Mesajımı sana yönelik yazmadım...
Sorun yok...
Doğru lisans sorunu var...umarım çözülmüştür...
Bu arada TSL (Turkcell süper ligi) Sadece Xbox 360'da olacakmış...
egemengiga nin verdigi linkte PC icinde gecerli degil mi
benim kota problemim varda sadece dil olarak ingilizceyi indirme imkanımız yok mu[:'(]
erdem187benim kota problemim varda sadece dil olarak ingilizceyi indirme imkanımız yok mu[:'(]Yok malesef..
Ya neden halen PES ile FIFA kıyaslanıyor. Arada bu kadar kıyaslanamayacak kadar fark varken. Lisans problemlerini artık bir kenara bırakalım. PES oynayalım.
cafeden halen daha indiremedi kardesim. artik ayin 1 i olunca indirecegim.
arkadaşlar kotam acayip dolu adresimi versem bana cd ye atsanız acayip sevap olur yaa...kargoyu karşı ödemeli yapınnn...lütfennn....FİFA 08 bekledigim gibi çıkmadı...
zaten pazartesi ayın 1 i yani yeni ay baslıyo o zaman ındırırsın
CHIP ekim sayısında verse iyi olur aslında..
bence kasimi bulur vermesi. ayin sonu yaklasti bakalim dergi reklami cikinca belli olur.
PES 2008 fiyatı belli mi ne kadar olacak
FoxdennisPES 2008 fiyatı belli mi ne kadarSendit.com'da önsipariş fiyatı kargo dahil 29.49€..
Türkiye'ye aral getirecek ve kesin olmamakla beraber 75 YTL deniliyor.. Sanırım olsa olsa 100YTL olur en fazla..
CU_GS7Bende 75 diye biliyorum.Mavi Bilgisayara da 19 Ekimde gelecekmiş sitesinde öyle yazıyor...FoxdennisPES 2008 fiyatı belli mi ne kadarSendit.com'da önsipariş fiyatı kargo dahil 29.49€..
Türkiye'ye aral getirecek ve kesin olmamakla beraber 75 YTL deniliyor.. Sanırım olsa olsa 100YTL olur en fazla..
bence PES ıcın bu ucreti vermeye deger herkesi orjinal PES almaya davet ediyorum
Foxdennisbence PES ıcın bu ucreti vermeye deger herkesi orjinal PES almaya davetEyvallah aynen..
Online zevkini tatmak için orjinal almaya değen bir oyun..
Ben ilk çıktığından beri(2006 Kasım) PES6 Online oynuyorum ve sıkıldığım söylenemez..Ne kadar bırakmaya çalışsam da bırakamadım..Bir yerde daha yazmıştım..
1 yıl boyunca 2-3 arkadaşınızla internet kafede PS2'de PES 2008 oynasanız bu paranın kesin 2 katını harcarsınız ve sadece 2-3 arkadaşınızı yenmiş olursunuz..Yani sadece 2-3 oyun tarzı ve bir zaman sonra motonlaştığını fark edersiniz..
Ama orjinal alıp online'a daldıktan sonra karşınızda istemediğiniz kadar oyuncu olacak ve sigara dumanlı basık internet kafa yerine eviniz konforunda yayılarak binlerce farklı stile karşı oynayacaksınız..
İşte bu para bu oyuna fazlasıya değiyor ki hâlâ oynuyorum..
PES 2008 çıkmasa sıkılacağım da yok..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 02 Ekim 2007 01:14