arkadaşlar pes 2009 u
leptop (leptopun kendi klavyesi) ve bir klavye ile nasıl oynanır settings ayarları)
pes 2009 iki klavye ile oynama yardım
Nası yani kol yerine klavyemi kullanmak istiyorsunuz!!
''settings ayarları'' :D controls settings'e gir ordalara bak.. Yada belki ayarlamaya gerek kalmaz direk taktığınızda olur bi denemek lazm...
Settings'e girin.Controller sekmesine tıklayın.Device'a tıklayın,taktığınız klavyeyi ikinci bir kol olarak gördüyse klavyeyi seçin,OK deyip çıkın.Ben iki klavyeyle oynamaya kalktım ama olmuyordu maalesef.Olan klavyeler vardır belki.
iki klavye ile karşılıklı oynamayı ben de denemiştim ama olmadı. gidip gamepad aldım.
bende bu sebepten gamepad almıshtım. klavye yerine gamepad ve gamepad olarakta logitech chillstream i oneririm fanlı soğuk soğuk elin terlemesine engel oluyor :D
direk taktıqınz zaman tanır..fakat bazı laptoplarda ikisini aynı anda çalıştırmayabilior..bu yüzden gamepad takıp kullanadabilirsinz..
İki klavye ile oynanmaz. Sadece birisi aktif olur. Gamepad alıp öyle oynamanız lazım
Zannetmiyorum olcağını.Alın bir gamepad hem daha zevkli,hem daha kullanışlı olur.(bende 2 gamepad var ama klavyeyle daha eğlenceli)
ppjoy programı ile oluyor diye okudum indirdim ama ayarlarını yapamadım
klavyeyi bilgisayara gamepad olarak tanıtıyor böylece iki klavyayle oynanıyor
kullanan varsa paylaşsa çok iyi olur
klavyede bencede daha zevkli haa:D
(bende 2 gamepad var ama klavyeyle daha eğlenceli)Böyle bir programdan haberim yok.Ancak klavyenin daha zevkli olduğuna katılamıcam:) zevk meselesi işte herkese göre her konuda farklı oluyor:)
ppjoy programı ile oluyor diye okudum indirdim ama ayarlarını yapamadım
klavyeyi bilgisayara gamepad olarak tanıtıyor böylece iki klavyayle oynanıyor
kullanan varsa paylaşsa çok iyi
PES 2008 ilk çıktığında kayıt sorunu vardı ve pp joy programını kullanmıştım. o proğramla sanal bir gamepad oluşturup. tuşları klavyeden ayarlıyorsun. yani bilgisayar kalvyeyi gamepad sanıyor. ama iki klavyeyle oynamak için pp joy 'u hiç denemedim işe yarayabilir .
arkadaşlar bende gamepad var ancak klavyede game pad de beraber kontrol yapıyor yani gamepad i ayrı bir araç olarak görmüyor maç oynarken klavyeden pas verip gamepadden gol atabiliyosun=) bu durumu nasıl düzeltirim? settings ayarlarına giriyorum ancak orda da sadece kontrol 1 var 2,3,4 aktif değil seçilemiyor ama gamepad işlem görüyor anlayamadım:S yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
kurulum cd sini pc ne yukledinmi?
Gamepad kurulum cdsinden bahsediyorsan, yok! Benimki aslında playstation kolu çünkü.. Dönüştürücü ile usb oluyor ama tanıyo xp sorun çıkmıyo fifa oynarken sorun yaşamadan kullanıyorum yani 2 kişi oynayabiliyoruz.. Fakat PES dediğim gibi klavye ve joyistik'i tek bir kumanda olarak görüyor.. İki kişi oynanmıyor bir takmı yönetebiliyorsun ikisiyle de..<
Düzenleme Sebebi: Arkadaşlar tamam sorunumu çözdüm..=) Ben oyunun içindeki yani oyunu açıp da eriştiğimiz game settings ile uğraşıyordum bahsedilen ayarlarım ise program filesda oyunun yüklü olduğu yerde bulunan başka bir game settings dosyasından yönetiliyormuş..=) Benim gibi bir başkası var mıdır bilmem ama =P varsa dikkatine...=)