bende vista kullanıcısıyım.arkadaşımdan(xp kullanıcısı ve oyun çalışıyor) bugün pes 2009 aldım ve yükledim ancak açmak istediğimden cd takın dıyor.bunu nasıl çözebilirim
pes 2009 sorunu
arkadaşlar bende oyun yüklenrken hata verior error 1308 source fle not D:/poragram files/KONAMI/pes9&mg/cv03.img. Verfy that the file exits and that you can access it. diyor arkadaşlar acil yardm edeblr msnz ltfenn bekliiorm bu ilk cd yüklnerken diooo
bu pes 2009 2 adet dvd den oluşuyor bende de var sendede öyleyse 2. dvd dedi crak i yap o zaman çalışır program file sa gir oradan pes 2009 un içine bu carack i kopyala sorunuın çözülür masaüstünbdeki kısayoldan değilde program files ın içindeki imleçten çalıştır sonra onu masaüstüne kopyala bi debçyle dene benden de aynı sorun vardı ben böyle çözdüm
çözebildiğin zamna bi haber ver çözemezsen başka bi yol bakalım
yaa hacı ama bu oyun yklnrkn olu yaa oyunu açakrkn dilkii oyununn setupı çlştrıom biraz yklneior snra bu hatayı verio
cv03.img dosyası eksik veya bozuk onun için hata veriyor dostum.
yardım ediniz lütfenn kafayı ycm yaa :D:D plss
hacı cv03.img dosyası dosyası onlar nerde yaaa bn çoğu kişiye ssrdm cd ileri tak koyup çlştrmşlar :D
eğer aynı cd'den yükledilerse cd'si hafifce sil saat yönünde. sonra tekrar dene yine aynı yerde hata verirse cd bozulmuştur. isobuster gibi bir programla cd'yi kurtarmayı deneyebilirsin.