pes 2010 beğendiniz mi ?

ahmetkürkçü
18-09-2009, 01:46   |  #1  
ahmetkürkçü avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
809 mesaj

Anket
O_uzHaN
18-09-2009, 02:14   |  #2  
O_uzHaN avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,061 mesaj

beklediğimin çok altında

ahmetkürkçü
18-09-2009, 02:32   |  #3  
ahmetkürkçü avatarı
OP Yıllanmış Üye
809 mesaj

bana da biraz beklediğimin altında geldi onun için anket açtım..

_hEro
18-09-2009, 02:46   |  #4  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Beklediğimiz altında gelme sebebi, zaten güzel olan oynanışı değiştirmeyip eksiklerini kapatmaları bence.Bu yüzden oyun süper:) grafikler deseniz...Rengarenk.

bir dost
18-09-2009, 10:02   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,174 mesaj

ben beğendim taktik ayarları bayağı detaylanmış güzel olmuş, adam geçmek pozisyona girmek zorlaşmış.

alien_fx
18-09-2009, 15:06   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj

süoer.

sinanozk
18-09-2009, 16:04   |  #7  
Yıllanmış Üye
479 mesaj

bence de iyi olmuş ancak alıştık sanırım öncekine biraz garip geldi.özellikle oyuncular biraz yavaş kalıyolar,ama olsun buna da alışıcaz...bir de demoda kulüp olarak sadece barça ve liverpoolu koymuşlar.1-2takım daha olsa iyi olurdu...onun haricinde herşey çok iyi.özellikle grafikler,oyuncular 2009a göre çok iyi gözüküyo...

CU_GS7
18-09-2009, 16:13   |  #8  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

Benim beklentilerimi karşıladı..
Özellikle taktik menülerinin geliştirilmesi, taktiğe ve oyuncuların özel yeteneklerine daha fazla önem verilmiş olması bu 2010'un en büyük yeniliği şüphesiz..
Taktiğe önem verilmesi, iyi oyuncuların oyunda daha başarılı olmasını artıracağından Konami'yi ayrıca takdir ediyorum.. Kısaca iyi olan kazanacaktır, bu taktiksel yeniliklerle daha rahat kazanacaktır..
Şahsen hep istediğim bir şeydi oyuncularıın topla çıkarken birlikte çıkması-çıkmaması; defans çizgisinin a-b-c olarak belirlenmesinden daha "milimetrik" şekilde ayarlanması, top rakipteyken topun etrafına oyuncuların yaklaşıp-uzaklaşması...
Bence 2010'da Konami iyi oyunculara yönelik geliştirmeler yapmış oyunda; bunlar, iyi oyuncuları oyuna daha da bağlayacak, daha da rahatlatacak geliştirmeler diye düşünüyorum..
Umarım online mod'u en az PES6 zamanlarındaki kadar güzel olur..

_hEro
18-09-2009, 16:16   |  #9  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj
Alıntı: CU_GS7  
Benim beklentilerimi karşıladı..
Özellikle taktik menülerinin geliştirilmesi, taktiğe ve oyuncuların özel yeteneklerine daha fazla önem verilmiş olması bu 2010'un en büyük yeniliği şüphesiz..
Taktiğe önem verilmesi, iyi oyuncuların oyunda daha başarılı olmasını artıracağından Konami'yi ayrıca takdir ediyorum.. Kısaca iyi olan kazanacaktır, bu taktiksel yeniliklerle daha rahat kazanacaktır..
Şahsen hep istediğim bir şeydi oyuncularıın topla çıkarken birlikte çıkması-çıkmaması; defans çizgisinin a-b-c olarak belirlenmesinden daha "milimetrik" şekilde ayarlanması, top rakipteyken topun etrafına oyuncuların yaklaşıp-uzaklaşması...
Bence 2010'da Konami iyi oyunculara yönelik geliştirmeler yapmış oyunda; bunlar, iyi oyuncuları oyuna daha da bağlayacak, daha da rahatlatacak geliştirmeler diye düşünüyorum..
Umarım online mod'u en az PES6 zamanlarındaki kadar güzel olur..
Beğendim Orjinali şöle bi 60 lira olsa... Gerçi ne olursa olsun alcam o ayrı.

matrax-38
18-09-2009, 16:38   |  #10  
matrax-38 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
746 mesaj

Futbol oyunu budur işte.. aferin KONAMİAlkış

CU_GS7
18-09-2009, 16:53   |  #11  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
Alıntı: _hEro  
Beğendim Orjinali şöle bi 60 lira olsa... Gerçi ne olursa olsun alcam o ayrı.
PC için en fazla 90TL falan olur..
Bana göre orjinal alınmayı hak eden 1. oyun PES'tir.. =) PES6'daki online maceralarım hâlâ aklımda, çok güzel zamanlardı, öldürdüğüm zamanlardı ama güzel anlar, güzel duygular yaşattı bana.. PES2008'de nedeyse hiç keyif alamadım online'dan, özellikle low grafik sorunundan dolayı, PES 2009'da çok çok az eğilendiğim zamanlar oldu, internetim varken PC'ye karşı oynamayan ben master lig açar olmuştum PES6'dan sonra o derece online'daki güzellik kaybolur olmuştu..

PES6'da bir online PES turnuva sitesinde, takımların kura ile dağıtıldığı, bana ise Blackburn Rovers'ın düştüğü; ancak benim takımımdan çok daha güçlü takımları çok daha iyi oyuncuların oynattığı turnuvadaki şampiyonluğumda aldığım keyif paha biçilemez.. =)

_hEro
18-09-2009, 18:08   |  #12  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj
Alıntı: CU_GS7  
PC için en fazla 90TL falan olur..
Bana göre orjinal alınmayı hak eden 1. oyun PES'tir.. =) PES6'daki online maceralarım hâlâ aklımda, çok güzel zamanlardı, öldürdüğüm zamanlardı ama güzel anlar, güzel duygular yaşattı bana.. PES2008'de nedeyse hiç keyif alamadım online'dan, özellikle low grafik sorunundan dolayı, PES 2009'da çok çok az eğilendiğim zamanlar oldu, internetim varken PC'ye karşı oynamayan ben master lig açar olmuştum PES6'dan sonra o derece online'daki güzellik kaybolur olmuştu..

PES6'da bir online PES turnuva sitesinde, takımların kura ile dağıtıldığı, bana ise Blackburn Rovers'ın düştüğü; ancak benim takımımdan çok daha güçlü takımları çok daha iyi oyuncuların oynattığı turnuvadaki şampiyonluğumda aldığım keyif paha biçilemez.. =)

Geri kalan herşey için  mastır kartKahkaha

By.LicH
18-09-2009, 22:00   |  #13  
Yıllanmış Üye
229 mesaj

Benim için en büyk yenilik renkler. Neydi öle soluk, çimenler sarımsı,kırmızı forma pembe oluodu.. Şmdi süper olmuş.. Ayrıca oyuncuları iyitasarlamışlar her detayı yapmışlar.. Giyisileri koşarken deişik şekillerde kırışıyor bilmiorm 09 da varmıydı ama gsl bi detay hoş görünüo :) Oyuncuların hareketleri vs. daha gerçeğe yakın olmuş.. Seyirciler daha çok bağırıo tezahüratları süper.. Ben beğendim... :)

ahmetkürkçü
19-09-2009, 00:33   |  #14  
ahmetkürkçü avatarı
OP Yıllanmış Üye
809 mesaj
Alıntı: _hEro  
Geri kalan herşey için  mastır kartKahkaha
Beğendim

_hEro
19-09-2009, 00:50   |  #15  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj
Alıntı: By.LicH  
Benim için en büyk yenilik renkler. Neydi öle soluk, çimenler sarımsı,kırmızı forma pembe oluodu.. Şmdi süper olmuş.. Ayrıca oyuncuları iyitasarlamışlar her detayı yapmışlar.. Giyisileri koşarken deişik şekillerde kırışıyor bilmiorm 09 da varmıydı ama gsl bi detay hoş görünüo :) Oyuncuların hareketleri vs. daha gerçeğe yakın olmuş.. Seyirciler daha çok bağırıo tezahüratları süper.. Ben beğendim... :)
oda bir süre sonra bayıyıor ama. "deutschland,deutschland,deutschland"...nereye kadar?

Son Düzenleme: _hEro ~ 19 Eylül 2009 01:05
By.LicH
19-09-2009, 00:54   |  #16  
Yıllanmış Üye
229 mesaj

Harbden 10 dk boynca aynı tezahürat xD