Pes 2010 Genel Tartışma
online modda bi sıkıntı var galiba açamıyorum
boşveeer
online modda bi sıkıntı var galiba açamıyorum
boşveeer
Orjinal dimi oyunun ?
Pes 2010da oyunculara çok özen göstermişler onun dışında herşeyde gerileme var mesela maç başlarken sahayı şöyle bi uzaktan gösteriyoya orda seyircilerin hepsi hareketsiz hiçbi hareket yok halbuki önceki peslerde seyirciler hareketliydi meşaleler falan bi coşku vardı bide seyirciler resmen çizgi adam olmuş eskiden gerçek insan resimleri gibiydi son olarakta diğer oyunları hiç kasmıyordu 2010 kasıyor.
O hareket etmiyor dediğiniz kısın oyunun "loading" ekranı.Nasıl hareket etsin orada.Önceden bu ekranda takımların ilk 11 leri gözüküyordu(yaklaşık 20-30 sn ) artık direk stada giriyor ve geniş açıdan bir kez gösteriyor stadı loading yaparken ve bu 3 sn falan sürüyor.Daha ne olsun.Oyunda neredeyse loading ekranı yok.
orijinal tabi. asla ama asla sahte oyun almam ! İDDİA EDİYORUM !
neyse ben become legend e devam edem :D
oyun çok iyi tek kötülüğü şampiyonlar ligini ayrı menü yaparken avrupa ligini ana menüde olmaması.
menü biraz karmaşık ama alışıyor insan.
evet arkadaşlar ya şu masterda transfer olayını çözemedik.adamlara teklif yapıyoruz ama fiyatı belirleyemiyoruz,onlar da gelmiyolar zaten offf...
become da gerçek para kullanılması iyi olmuş bu sene.
harika olur hacı,süpersin ya master da şu transfer işini bi öğret zaten bütün repler sana:))
güzel olur hero. yap sen :)
harika olur hacı,süpersin ya master da şu transfer işini bi öğret zaten bütün repler sana:))Transferolayını çözdüm ben.Zaten bir adamı transfer etmek için neleryapılcagını biliyorsunuzdur.Negotiations>Player Search>AdvancedSearch diyip adamımızı buluyoruz.Daha sonra oyuncunun ismine tıklayıpNegotiations>Apply for transfer negotiations diyoruz.Böylecegörüşmeler başlıyor.Eğer adam bizim takımı isterse aklımda olmayan uzunbir yazı geliyor.En fazla 2-3 hafta içerisinde cevaplıyor zatenteklifi.İstemezsede broke down yazısı geliyor.Büyük oyuncuları transferetmek çok zor ben Real Madrir ile oynamama ragmen hiçbir ünlü oyuncugelmiyor.Onun yerine çok genç ve yetenekli oyuncular alıyorum.Zatenoynadıkçada gelişiyorlar.
Transferolayını çözdüm ben.Zaten bir adamı transfer etmek için neleryapılcagını biliyorsunuzdur.Negotiations>Player Search>AdvancedSearch diyip adamımızı buluyoruz.Daha sonra oyuncunun ismine tıklayıpNegotiations>Apply for transfer negotiations diyoruz.Böylecegörüşmeler başlıyor.Eğer adam bizim takımı isterse aklımda olmayan uzunbir yazı geliyor.En fazla 2-3 hafta içerisinde cevaplıyor zatenteklifi.İstemezsede broke down yazısı geliyor.Büyük oyuncuları transferetmek çok zor ben Real Madrir ile oynamama ragmen hiçbir ünlü oyuncugelmiyor.Onun yerine çok genç ve yetenekli oyuncular alıyorum.Zatenoynadıkçada gelişiyorlar.birazda popüler olman lazım mesela şampiyonlar liginde yarı finale kadar filan çıkman gerekiyor
öyle beleşten adam gelmiyor:D yada uefa avrupa ligini kazan.
ya bide adamlar durduk yere sakatlanıyo uyuz oldum galatasarayı aldım master ligde daha maç yapmadım ;diyoki harry kewell 4 hafta sakat.
birazda popüler olman lazım mesela şampiyonlar liginde yarı finale kadar filan çıkman gerekiyoriyi de aga ben de real madrid ile oynuyorum,3.sezondayım...geçen 2sezon da şampiyonlar ligini aldım,lig kupasını da kazandım.konami cup ı da kazandık....ama ligi 2sezondur 2.bitiriyorum.belki ligde de şampiyon olmam gerekiyodum:) bu arada popüler oyuncular gelmedikten sonra pek de bi önemi kalmıyo altyapıdan yetiştirip oynatmanın.sonuçta şu an için popüler olan oyuncuları almak daha heyecan verici...ben de genç yetenekleri buldum bikaç tane adamların güçleri 90falan ama ne bilim bi torres gelse bi rooney gelse daha güzel olucak sanki :D
öyle beleşten adam gelmiyor:D yada uefa avrupa ligini kazan.
ya bide adamlar durduk yere sakatlanıyo uyuz oldum galatasarayı aldım master ligde daha maç yapmadım ;diyoki harry kewell 4 hafta sakat.
Oyun gerçekten çok gerçekçi ama eğlence ögesini geri planda bırakmış bu.2009 da daha fazla eğleniyordum.
Tamam arkadaşlar ama biraz uzun sürebilir :)
Bu arada bugün orjinal aldım.Update i mi yapıp online moda daldım hemen.
Yurtiçi bağlantılarında bir sorun yok.Kuzenimle 3 maç üst üste hiçbir sorun yaşamadım.Ancak yurt dışından birisine bağlandığım zaman maçın ilk 10. dk larında
"This match wiil be abondened as play cannot continue due to unforessen cicumstances" diye bir hata alıyorum.Bunun anlamını bilen var mı ?
düzenleme :
Buldum.Hatanın sebebi intel ve amd çakışmasıymış.İki tarafında işlemcisi aynı olması gerekiyormuş.
Intel x Intel
ya da
AMD x AMD
olcak.KONAMI hatanın 1 hafta içinde düzeltileceğini duyurmuş.
bu maç bir şey yüzünden kesildi diyor. ama tam anlamadım o kısmı.
Evet vatana millete hayırlı olsun, online'da ilk 100'e girdim.. =)