Nasıl yani.Bahsettiğiniz 2 farklı çözünürlükte ekran görüntüsü alıp karşılaştırdığınızda bir sorun yok mu diyorsunuz?
PES 2010 sistem gereksinimleri açıklandı
- 1
- 2
fx serisi ni kaldırmış olması güzelmiş yani benimki kaldırır ama yüklemicem :D
en düşük seviyede oynayacagız 3 ay sonra cıkacak oyunları benim bilgisayar hiç kaldırmayacak
benim pc nin ozellikleri şöyle windows xp amd 3200+ 2.00 ghz 1gb ram 512 mb ekran kartı pes 2010nu kaldırırmı nolur cevap yazın
pes şampiyonlar ligini bitirdim takım olarak madridi tavsiye edeceğim raul ve benzema'ya hayran kaacaksınız 30 golle bitirdim profesyonel ayarlarda ama oyunda biraz sıkıntı var ufak takılmalar var driver güncellediysemde kar etmedi pes 2009'da vardı ama oyun oynanbilirliği çok iyi olmuş eskiden arapasları geçirip futbolcu kaçırmak imkansız gibiydi. ayrıca eskiden pas atıldığında top adamın ayağına yapışıyordu hiç kaçırmıyordu şimdiyse biraz fazla ivmeyle gelirse top çarpıp sağa sola gidebiliyor ayrıca hızla çarpan top yükseklik kazanabiliyor 2009'da bu yoktu.
son olarak kalecilere gol atmak o kadar zorduki 2009 prefosyeneli olmama rağmen top prefosyenelde en fazla 3 ile 5 gole kadar çıkabiliyordum.
grafikler harika olmuş 4830 ile keyfini çıkartıyorum.
yukarda arkadaş sormuş amd 3200 ile oynama şansın yok gibi ama denemelisin ram kuratırır grafik kartın özellikle için birşey diyemeyeceğim sadece belleğini yazmışsın yukarda konu başında açıklanmış sistem gereksinimleri ati ve invidia serileri yazılmış grafik kartının modelini öğrenerek minimum değer verilen kartların altında bir kartasa kaldırmaz yok üstündeyse işini görür.
benimki ati 32bpp 1280 960 0 lütfen cevap yaz
ben 128 mb vram ekran kartı var. oynadım sahsen.
o zaman benimki hayli hayli açar benimki 512 mb:D
tabi, baştada denmiş 256 mb. ama ekran kartın 2 sene dayanmmaz.
- 1
- 2