Ben pes 2010 pacth yüklerken.sürücü uyumu hatası alıyorum ve yükleyemiyorum.(windows 7 64 bit) acaba neden dir?
PES 2010
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yüklediğin patch 'ın windows 7 (64 bit) için uyumlu olmadığı yazıyor ,Patch'a sağ tıkla ve özelliklerine(Properties) gir , özelliklerinde yukarıdaki başlıklarda Uyumluluk(compatibility) göreceksin o başlığa tıkla Run this program in compatibility mode for( Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu) nu işaretle ve oradan XP SP2(Service Pack 2) yi seç daha sonra aynı yerde aşşağıda Bu programı yönetici olarak çalıştır(Run This Program as an administrator) 'u işaretle uygula ( Apply) de ok(tamam) de daha sonra yükle sorun ortadan kalkacaktır...
yalnız tekrar denedim olmadı senin dedigin gibi yaptım ,fakat XP (Service Pack 2) işaretledim.çünkü XP SP2(Service Pack 2) yoktu ole yaptım olmadı.
Tam olarak şöyle bir yazı çıkıyor.(windows Sürücü modeli hatası)
yükseltilecek program bulunamadığından veya yükseltme düzeltme eki,programın farklı bir sürümünü düzeltme eki Windows Installer hizmeti tarafından yüklenemiyor.Yükseltilecek programın bilgisayarınızdan bulunduğundan ve doğru yükseltme düzeltme ekini kullandığınızdan emin olun.
acaba orjinal yüklemedigimden mi bole oluyo??