Arkadaşlar Pes 2011 i dün geceye kadar normal şekilde oynuyordum.Bugün dershaneye gidip geldim.Oyunu açmaya çalıştım lakin bu hatayı aldım.Nasıl oluyorda Dün gece oynadığım oyuna bugün sistemim yetmiyor?Bilgisi olan var mı acaba...
Pes 2011 de Anlam veremediğim bir hata?
İyi de daha dün akşama kadar oynuyordum?
Drıver'ı kaldırıp tekrar kur
Söylediğini şimdi yaptım maalesef oda bir işe yaramadı...
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar...
OYUNUN SAVE VE AYAR DOSYALARINI SİLMEYİ DENE SAVELER ÖNEMLİ DEĞİLSE :) BİDE EKRAN AKRTINI GÜNCELLEMEYİ DENE BİDE DİRECTX İ GÜNCELLE
oyun güncellenmedigi için ekran kartının güncellemesinni bi faydası yok zaten o driverde calısıyomus yenisini kursanda bi işe yaramaz save dosylarını yedekle oyunu at bütün dosyaları sil yeniden kur save dosylarını atmadan bi dene calısırsa save dosyalarını at içine oyna attıktan sonra hata verirse saveler vefat etmiş foto bende cıkmadıgı için fazla fikir yürütemiyorum.
Dediklerinize bir bakayım işe yarayacak mı.Lakin save ler göçmüşse bittim ben :D
bu foto bi bende cıkmıyo sanırım koca bi carpı var üstünde :D.
Bu arada söylemeyi unuttum :) ekran kartıyla ilgili bir durum bu savelerle alakası olduğunuda sanmıyorum
Link gene mi çıkmıyor :D
Bu arada söylemeyi unuttum :) ekran kartıyla ilgili bir durum bu savelerle alakası olduğunuda sanmıyorum
Link gene mi çıkmıyor :D
http://oi54.tinypic.com/14y4l06.jpg
bende site yasaklı diyo ondan cıkmıyo dns ayarıda olmuyo 3g oldugu için fotoyu görmedigim için aklım savelere gitti direk foto insafa gelip cıkarsa bakarım :D.
edit :D foto cıktı dostum ekran kartın shader model 2 ise acılmaz oyunun girafk ayarlarını felanmı yükselttin shader model 2 ise hiç acılmaması lazım ayarları yükselttiysen düşür olmassa gene en temizi atıp yeniden kurmayı dene yada arkadasın dedigi gibi kart driverlerini yeniden bi kur.
Driverleri kaldırıp yeniden kurdum.Bu işe yaramadı...
Ayarlarda bir oynama vs yapmadım.Zaten settings butonuna tıkladığımda da bir hata vermeye başladı.
Oyunu yeniden bir kurayım.Ne kadar faydası olur bilmem ama konuyla ilgili sonucu yazarım arkadaşlar...
Edit----------------
EDit....
Biraz karıştırdım ve böyle birşey çıktı karşıma.Diğer oyunlarında hiçbiri açılmıyor.Ekran kartında(grafik kartında) sorun var diyorlar.Bozuldu mu ne oldu acaba.Zaten eski birşeydi :(
hmm diger oyunlarda sorun varmı ? ekran kartı ucsa görüntü gider ama bilemiyorum bilen bi arkadasına baktır veya pc cine dün oynayan bu oyun bugün niye böle olsunki :S minimum yetiyor gibi karttan emin degilim ama o yapılamıyor sanırım shader model 3 den dedigim gibi pc cine bi baktır sen oyunda sorunda olabilir.
not : messo reklam yapıp durma bu site reklam tablosu degil
Diğer oyunlarda çalışmamaya başladı.Hpsi hata veriyor ekran kartından.Neyse birine sorup öğrenmem lazım artık...
oyunun tüm updatelerini yükleyin ve en son releaae edilen ilacı atın