Büyük hayran kitlesine sahip ve her yıl çıkışı merakla beklenen PES’in ilk defa ‘TÜRKÇE’ olacağı Konami Digital Entertainment GmbH tarafından duyuruldu.
Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde PES serisinin Türkçe gelme ihtimalinden bahsetmiştik. PES ekibi ile GamesCom fuarında özel olarak yaptığımız söyleşide, yetkililer her ne kadar bu versiyon için net konuşmasa da oyuna eklenecek olan dillerde Türkçe'nin ilk sıralarda geldiğini belirtmişlerdi. Bugün ise sevindirici haber geldi. PES 2011 tamamen Türkçe (metin) olarak karşımıza çıkacak
Alıntı
http://www.bolumsonucanavari.com ... ak_Geliyor-8763.htm
PES 2011 Türkçe Olacak
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Sanırım sadece menü içi olacak. Gerçi o bile insanı ayrı bir sevindiriyor, yama kullanmaktansa orjinal dilde kullanmak daha güzel olur. İlerleyen yıllarda spikerinde Türkçe olması dileğiyle.<
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
Killzone 3 ve GT5 de Türkçe desteğiyle geliyor diye duymuştum.Güzel gelişmeler.
Eğer önceki oyunlarda başka bir seçince spikerin dili değişiyorsa bunda da Türkçe seçince spikerin değişmesi gerek çünkü Türkçe'yi normal dil ekranında görüyoruz benim bildiğim. Yine de her şekilde iyi bir haber. :D Pes mi Fifa mı alsam diye hala düşünüyorum ama...
Yıllanmış Üye
334 mesaj
türkçe spikerde olur bence çünkü arkadaşın dediği gibi dili seçince türkçe spikerde oluyordu
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj
acaba spiker sesi de türkçe olur mu?