Ya Arkadaşlar Pes 2011 Nasıl Yükleniyor ? İki Tane Cd Var Hangisinden Yüklemem Lazım ?
PES 2011 yükleme
1.cd'yi takın ve orada muhakkak beni oku diye bir metin yazısı vardır onu okuyun eğer yoksa setup yapın zaten yarısından sonra 2.cd'yi isteyecektir, iyi oyunlar...
eğer dosyalar winrar halindeyse cd yi tak pc ye sonra cd deki winrar içersindeki dosyayı masa üstüne boş bir klasöre at büyük ihtimalle 2 ci cd yi isteyecektir onuda tak devam edecektir winrar dosyaları klasöre çakardıktan sonra setup a tıkla ve ileri iler ve ya next next yazılarını tıklayarak ilerle serial isterse büyük ihtimalle crak klasörünün içersindedir yoksa da internetten bulabilirsin yükledikten sonra crak işlemini yap işlem tamam eğer beceremessen özelden mesaj at sana bir oyun sitesi vereyim orada resimli anlatımı var ona bakarakda yapabilirsin
Ya Ben Autorun.exe ye girdim sonra yüklemenin yarısında 2.cd yi istedi taktım cd key falan filan hepsini yazdım yükleme tamam dedi yerel disk c ye klasör oluşturdu girdim serial key istedi.arastirdim arastirdim bi turlu olmadı sonra 1.cd yi taktım yerel disk c deki konami dosyasına cracki attım crackteki pes2011.exeye girdim oyun açıldı :)