arkadaşlar pes2012yi aldım ve oyun da spiker bariz bi şekilde saçmalıyor çogunlukla susuyor ve oyuncu adlarını söylemiyor söylediği zaman ise saçmasapan başka takımların oyuncularının adını söylüyor gol olunca bişy demiyor ama top orta sahada iken şut çekmiş gibi birden heycanlanabiliyor anlamadım 3kez silip yükledm ama sorun neden oluyor acaba nsl düzeltebilrim??
pes 2012de spiker sorunu?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
Dün dev ekranda kapışık real madrid beşiktaş real madrid barselona adamlar yapmış.Tam istedigim oyun u yapmışlar uzaktan şut çekince yada normal şut kaleci içeri alırdı pes 2011 de şimdi kaleci iyise uvucunun ucu ile zar zor dışarı atıyor yada iki kerede tutuyor böylece gool olmuyor ama 4-2 yenildim o ayrı.
hakem tam istedigim gibi kart vermiyor.Saha karanlık olmuş bazen görünmüyor.Ses konusuna gelince o sorunlar bizdede vardı siper susuyor berlirli bir dakkadan sonra ayrıca seyirciler bagırmıyor barca barca diye.Geri kalan oyun stili %100 mükmmel.Ama halen istedigim şut olayı yok kaliteli futbolcular iyi şut çekemiyor.Yani sut tuturma oranı çok düşük ve penaltılar da çok zor genelde kalecinin üzerine geliyor.