Pes 2008 pek güzel çıkmadı biliyonuz .Bende pes 6'ya devam ediyorum .Ama sorun şu ki pes 6'da daha 1 tane frikik golüm yok yardımlarınızı bekliyorum nasıl gol atarım .hangi tuşlar falso verir topa,neleryapabilirim...
orjinal tuşları yazarsanız sevinirim .çünkü ben kendi tuşlarımı değiştirdim.(üçgenden falso Yuvarlak tuş gibi)
Pes 6 İçin Yardım
demekki ya kimse pes 6 oynamıyor yada kimse frikik golü atamıyor.
Walla ben genelde R1+R2 ile topun başına iki oyuncu geçiriyorum.sonra R1+S(pas yani) yapıorum bi tanesi pas çıkarıo diğeri vuruo.Sert şut çeken oyuncun varsa işe yarıo direk atamasa bile kaleci kesinlikle sektirio ya karambol oluo yada korner...
Bu bende ayarlı olan tuşlarRESİM 1
Buda Frikik kullanırken topa vuracağın hız (Yaklaşık 25 metre de bu ayar gol olabiliyor)RESİM 2
Frikik kullanırken önce Q harfine basılı tut ve sonra W'a bas RESİM 3'teki gibi bir adam yanına gelir.Tekrar Q-W tuşlarına basarsan yanındaki adam topun diğer tarafına geçer.
RESİM 3
Yanında bir adam varken Q+S tuşuna basarsan topa yakın olan adam(Resimde Ronaldınho) topa yavaşça vurur. Sonra hemen D'ye basarsan topa uzak olan(Resimde Henry) adam kaleye şut çeker.
RESİM 4
Topa falso vermek istiyorsan şuta bastıktan sonra ister sağ ister sol yön tuşuna basmalısın.
Frikiklerde beckham'ı öneririm
Pirlo ya da Juninho'yu al.Pirlo Milanda Juninho Lyon'da.Kaleye yakınsa tam yarı da bırak.Sutunu cektikten sonra nereye falso vermek istiyorsan o yöne bas o yöne falso alır top.Ben cok attım ozellikle Pirlo ile.Kolay gelsin.
PES'te en zayıf yönüm,belki de tek frikikte direkt kaleye vurmaktır..
Ama bu sorunu da şöyle halletmiştim..
R1+L1 ile 2. adamı çağırırım.. Sonra L1'e basılı tutarken şuta basarsak 2. adam topa gelir vurur.. Top daha farklı ve hızlı gider.. Kaleci bu topu pek beklemez.. Kaleyi tutarsa güzelce gol olma olasılığı çok yüksek.. Bu şekilde çok goller atmıştım..
2. vuruşcunun shot power'ı yüksek olması yeterli.. Az da accuracy olsun tabi..