Arkadaşlar aşağıdaki sistemle pes veya fifa serisinin hangisini oynayabilirim
Intel (R) Core (TM) 2 Quad CPU Q6700 2.66 Ghz 3.00gb RAM
Arkadaşlar aşağıdaki sistemle pes veya fifa serisinin hangisini oynayabilirim
Intel (R) Core (TM) 2 Quad CPU Q6700 2.66 Ghz 3.00gb RAM
Benim Laptop'ım şöyle:
Intel Core 2 T7200 CPU
2GB RAM
2.00GHZ
Ben bu bilgisayarda:
PES 12,11
Fifa 11'i rahatça oynadım.Ama FİFA 2012'de kastı.Belki driver filan işidir.
Rahat oynarsın.
Çünkü gerek PES gerek FİFA olsun çok sistem isteyen oyunlar değildir.O takdirde bile gayet güzel grafik şölenleri verebilen oyunlardır.
ekran kartınıda yazarsan iyi olur diğer parçaların rahatlıkla yeter
valla çok düşükmüş ekran kartın açarsada düşük ayarda açar oyunda kasmalar meydana gelebilir paran varsa bir bütçe yaz sana bir ekran kartı önerelim tabi bunu önermeden önce kasada ki güç kaynağının kaç W olduğunu söylersen iyi olur birde anakartını yaz
valla çok düşükmüş ekran kartın açarsada düşük ayarda açar oyunda kasmalar meydana gelebilir paran varsa bir bütçe yaz sana bir ekran kartı önerelim tabi bunu önermeden önce kasada ki güç kaynağının kaç W olduğunu söylersen iyi olur birde anakartınıAkşama yazayım güç kaynağını. peki işimi görecek bir ekran kartının ortalama fiyatları nedir?
bütçene bağlı ama şunu söyliyeyim işlemcin çok iyi ram de yeterli 3 gb ramle rahatca aynamıyacağın oyun yok o 2 li yırtıyor yani güç kaynağında yüksekse parana göre bir ekran kartı öneririz ama önemli olan psu nunda yüksek olması önerdiğimiz kart a yetmesi lazım
bütçene bağlı ama şunu söyliyeyim işlemcin çok iyi ram de yeterli 3 gb ramle rahatca aynamıyacağın oyun yok o 2 li yırtıyor yani güç kaynağında yüksekse parana göre bir ekran kartı öneririz ama önemli olan psu nunda yüksek olması önerdiğimiz kart a yetmesi lazıeverest ve CPU-Z den baktığımda yazanlar bunlar. ama güç kaynağına kasayı açmadan nasıl bakarız
Anakart Modeli - MICRO - STAR INTERNATIONAL MS-7379
Güç kaynağıda 300W
elimde fazladan pegasus ATX POWER SUPPLY 380 W var
birde Nvidia Geforce fx-5500-8x var işe yararmı ?
bütçene bağlı ama şunu söyliyeyim işlemcin çok iyi ram de yeterli 3 gb ramle rahatca aynamıyacağın oyun yok o 2 li yırtıyor yani güç kaynağında yüksekse parana göre bir ekran kartı öneririz ama önemli olan psu nunda yüksek olması önerdiğimiz kart a yetmesi lazıönerebileceğin ekran kartı var mı ??