PES6 (Sizce ne yapmam gerek?)

irfankeskin61
29-06-2007, 12:02   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,248 mesaj

Pro Evolution Soccer 6 oyununda master ligde hızlı bir başlangıç yaparak baya oyuncu transfer ettim. Yaptığım en büyük yanlış dönem sonu oyuncu ödeneklerine dikkat etmemem olmuş. Bu nedenle oyun save dosyasını yükledikten 2 hafta sonra bitiyor. Hile yapmadan oyunu bu transferlerle sürdürmemin bir yolu var mı?

bir dost
29-06-2007, 14:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,174 mesaj
irfankeskin61
Bu nedenle oyun save dosyasını yükledikten 2 hafta sonra bitiyor. Hile yapmadan oyunu bu transferlerle sürdürmemin bir yolu var mı?
ben soruyu anlamadım nasıl 2 hafta sonra bitiyor. biraz açıklayabilirsen yardımcı olabilirim.Rapid shareyi açamıyorum .başka türlü açıklaCool

irfankeskin61
29-06-2007, 14:14   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
1,248 mesaj
bir dost
irfankeskin61
Bu nedenle oyun save dosyasını yükledikten 2 hafta sonra bitiyor. Hile yapmadan oyunu bu transferlerle sürdürmemin bir yolu var mı?
ben soruyu anlamadım nasıl 2 hafta sonra bitiyor. biraz açıklayabilirsen yardımcı olabilirim.Rapid shareyi açamıyorum .başka türlü açıklaCool
Ya aslında oyunla biraz haşır neşir olmayı gerektiriyo. Eğer değilseniz bence hiç bulaşmayın. Kendi yaptığım hatanın cezasını çekeyim. İllâ öğrenmek istiyosan (bence öğren çünkü 100 MB sınırlı bedava upload ve download imkanın oluyo).

İnşallah rar dosyasını açtıktan sonra save dosyasını nereye kopyalayacağını biliyosundur. Neyse yinede garanti olsun

C:\Documents and Settings\(kullanıcı adın)\Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6

Eğer bilgisayarı sadece sen kullanıyosan ya da save dosyasına başka bir kullanıcı tarafından erişilmesi seni rahatsız etmiyorsa verdiğim adresi belgelerim kısmından itibaren dikkate alabilirsin.

Son Düzenleme: irfankeskin61 ~ 29 Haziran 2007 14:36
bir dost
29-06-2007, 15:15   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,174 mesaj

Ya aslında oyunla biraz haşır neşir olmayı gerektiriyo. Eğer değilseniz bence hiç bulaşmayın. İnşallah rar dosyasını açtıktan sonra save dosyasını nereye kopyalayacağını biliyosundur.
                      Dil çıkarıyorDil çıkarıyorDil çıkarıyor
Dostum pes 6'nın kitabını yazmış birisi war karşında ama sorun şu ki ben işyerindeyim .pes 6 ewdeki bilgisayarda ve maalesef internetimiz engelleniyor onun için rapidi açamıyorum dedim ve yine maalesef bu adresi de engelledi.üzgünüm yapacak bişey yok.senin sorunun transfer paranmı bitti (yani oyun içi bir problem mi).yoksa oynanabilirlikte mi problem war .farklı anlat derken onu kastetmiştim.

irfankeskin61
29-06-2007, 19:24   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
1,248 mesaj

Aynen transfer param bitti. Sanırım transfer ettiğim birkaç yeni oyuncuyu satmam lazım ya da bir şekilde bir yerden borç almam lazım. Madem kitabını yazdım diyosun sence en az zararla bu işin altından nasıl kalkarım?

Son Düzenleme: irfankeskin61 ~ 29 Haziran 2007 19:25