pes6

rroonnaallddoo
15-09-2007, 17:09   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
161 mesaj

arkadaşlar pes 6nın internetten nasıl oynandığını bilen var mı.networka giriyorum.orda üstte bir şifre var bir de altta boş alan var .oraya şifre yazın diyo.iki kişi aynı anda aynı şifreyi yazınca mı bağlanıyor.bir de pes6 da iddialı olan varsa oynayabiliriz...

efsanefenerli1907
15-09-2007, 17:24   |  #2  
Yıllanmış Üye
518 mesaj

PES 6 ın orjinal değilse oynayamazsın...Orjinalse cd nin üstünde bi şifre yazar onunla internetten sitesine girip kendini bi şifre alıosun ardından o şifreyle network e bağlanıosun.

rroonnaallddoo
15-09-2007, 17:31   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
161 mesaj

her orjinal cdde ayrı bir şifre mi var.başkasından alsam o şifreyi de kendime pesin sitesinden şifre alsam olmaz mı diyosun yani

CU_GS7
15-09-2007, 21:15   |  #4  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

Ben PES6 ilk çıktığından beri online oynadım..
Oyunun orjinal değilse hiçbir şekilde online oynayamazsın..
Online oynayabilme için Konami serverları dışında bir yerden oynama ihtimali yok..(Fifa Hamachi ile oynanabiliyor mesela ama PES değil..)
Orjinal oyun alınca elinde 1 tane CD KEY oluyor..Sen bu key ile Konami'nin kayıt sayfasına internette giriyorsun..Bu KEY ile kendine kendin belirlediğin 1 şifre alıyorsun..
Sonra da bu şifreyi oyun içinde network yerinden girince Konami  serverlarında istemediğin kadar kişi ile maç yapabiliyorsun..

Ama artık PES6 almanın mantığı yok; çünkü 1 ay içinde PES 2008 çıkıcak..Artık onu orjinal alırsın, kapışırız hehe..

rroonnaallddoo
16-09-2007, 13:02   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
161 mesaj

bu orjinal cdlerin fiyatları ne kadar.çok pahalıysa alamamda.bu arada pesde çok iddialıyım.her şekilde kapışırım...

efsanefenerli1907
16-09-2007, 13:15   |  #6  
Yıllanmış Üye
518 mesaj

İlk çıktığında pahalı oluo ama sonra düşüo şu an PES 6 yı 60-70 YTL ye bulabilirsin Pes 2008 çıktığında 120-130 fln olabilir...

CU_GS7
16-09-2007, 21:57   |  #7  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
rroonnaallddoo
bu orjinal cdlerin fiyatları ne kadar.çok pahalıysa alamamda.bu arada pesde çok iddialıyım.her şekilde kapışırım...
PES için umarım gerçekten iddialısındır..
Online bambaşka bir ortam..Orda kendini gerçekten ne durumdasın görüyorsun..Kesin iddialıyım diyorsan kesinlikle yeni PES'i orjinal almalısın derim..

Bu sitede şu an ön sipariş aşamasında.. Şu anki fiyatı yaklaşık 56 YTL(kargo dahil)..
Türkiye'ye 1 ay sonra gelir ve fiyatı en az 75 YTL olur..
(Geçen sene PES6'da durum böyleydi..)

Ayrıca 56 YTL'ye bence çok para deme..
ÇÜnkü 1 düşün yılda kaç kere PS2 kafelere gidiyosun 3-5 arkadaşınla 1-2 saat oynayıp kaç para veriyorsun..
Böyle yapana kadar alırsın orjinal PES'ini girersin online'a istemediğin kadar farklı stilli rakiple karşılaşırsın..Beğendim

ufuli
16-09-2007, 22:57   |  #8  
Yıllanmış Üye
140 mesaj
CU_GS7
rroonnaallddoo
PES için umarım gerçekten iddialısındır..
Online bambaşka bir ortam..Orda kendini gerçekten ne durumdasın görüyorsun..Kesin iddialıyım diyorsan kesinlikle yeni PES'i orjinal almalısın derim..

Bu sitede şu an ön sipariş aşamasında.. Şu anki fiyatı yaklaşık 56 YTL(kargo dahil)..
Türkiye'ye 1 ay sonra gelir ve fiyatı en az 75 YTL olur..
(Geçen sene PES6'da durum böyleydi..)

Ayrıca 56 YTL'ye bence çok para deme..
ÇÜnkü 1 düşün yılda kaç kere PS2 kafelere gidiyosun 3-5 arkadaşınla 1-2 saat oynayıp kaç para veriyorsun..
Böyle yapana kadar alırsın orjinal PES'ini girersin online'a istemediğin kadar farklı stilli rakiple karşılaşırsın..Beğendim

MANTIKLI

CU_GS7
16-09-2007, 23:20   |  #9  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

Bir de sonra 3-5 arkadaş arasında 1. olup en iyiyim,iddialıyım diyenler oluyor..
Asıl keyifli olan stilini ezberlediğin 3-5 arkadaşla oynamak değil..İlk defa karşılaştığın 1 fransızla,1 almanla oynayıp o maçı almaktır bence..
Bir de bunu PS2 kafede,kıytırık gamepad ile değil, kendi evinin konforunda,rahat rahat oynamak var..
Türk online PES oyuncuları artsın istiyorum..Bütün online PES oynayan Türkler bunu istiyor..Çünkü o kadar çok oynanaıyor ki bu oyun Türkiye'de..Ama online oynayan Türk sayısı Polonyalı'dan az durumda..
Buna bağlı olarak da Türk server'ı açılmazken polonyo server'ı açılmıştı PES6'da..
Eğer PES'i seviyorsanız, kesinlikle online keyfini yaşamalısınız..Bunun için de orjinal oyun almayı enayilik olarak görmeyin..Bütün sene boyunca verdiğiniz paraya fazlasıyla değiyor..(PS2 kafelere verdiğiniz paradan daha az olur kesinlikle..)Bir de sürekli PC'ye karşı oynayıp da ben iyiyim dememek lazım..Karşınızda sizin gibi sürekli düşünen, farklı taktikli,değişken rakiplerle oyununuzun sürekli geliştiğini hissediyorsunuz..
Bütün türkleri PES 2008'i orjinal almaya davet ediyorum özetle..Göz kırpma (Alacaksanız orjinal alın PES'i, yoksa hiç almayın..)