Benim Şubat ayının Cd sinde tam da bana lazım olan
"Pgc Edit" isimli programda virüs çıktı.
Chip Dergisinin Bilgisine...
Pgc edit Te virüs
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Temiz çıktı ,sende ne virüsü buldu buraya yaz istersen.
cococu verdigin resimde şüpheli bir dosyanın oldugunu gösteriyor.
suspicious virüs değildir.Zararlı bişey değil yani.Normal.
Arkadaşlar CHIP dergisi verdiği gerek Cd gerek DVD olsun en son virüs tarama programları ile taranırlar.Ve basit programlar içermezler.Bunun için siz de eğer böyle bir şey olduğunu iddia ediyorsanız lütfen bir resmini alın "Print Screen" ile ve foruma verin beraber bakalım.
Suspicious "Şüpheli" demektir.Virüslü değil.Yani dosyada cococu nun da dediği gibi virüs falan yoktur.
Recep BaltaşArkadaşlar CHIP dergisi verdiği gerek Cd gerek DVD olsun en son virüs tarama programları ile taranırlar.Ve basit programlar içermezler.Bunun için siz de eğer böyle bir şey olduğunu iddia ediyorsanız lütfen bir resmini alın "Print Screen" ile ve foruma verin beraber bakalım.Suspicious "Şüpheli" demektir.Virüslü değil.Yani dosyada cococu nun da dediği gibi virüs falan yoktur.
demekki bana rast gelmiş.Yarın göndereceğim.
Print screen im yoktu onun için geç kaldım.
m.fıratRecep BaltaşArkadaşlar CHIP dergisi verdiği gerek Cd gerek DVD olsun en son virüs tarama programları ile taranırlar.Ve basit programlar içermezler.Bunun için siz de eğer böyle bir şey olduğunu iddia ediyorsanız lütfen bir resmini alın "Print Screen" ile ve foruma verin beraber bakalım.Suspicious "Şüpheli" demektir.Virüslü değil.Yani dosyada cococu nun da dediği gibi virüs falan yoktur.
demekki bana rast gelmiş.Yarın göndereceğim.
Print screen im yoktu onun için geç kaldım.Arkadaşlar resim ekleme şekli nasılsa banada gösterin.
Benim anlamadığım kadar zor mu yoksa bende mi birşeyler var.Daha kolayını yapamazmıyız bu işin.Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0350 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006resmi http://www.imageshack.us adresine yükle.Sonra sana bi link vercek.
Onu buraya yaz,bakalım.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0350 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006bu virus değil ki. Exe diye bi uyarı vermiş o kadar.
OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0115 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2005cococubu virus değil ki. Exe diye bi uyarı vermiş o kadar.Değerli vaktinizi böldüğüm için üzgünüm.
Her exe dosyasında vermiyor ki bunun ne farkı var.