Akadaşlar kullandığım anakart;
Phenom 2 940 black edition işlemci alacağım.Aşağıdaki soğutuculardan birini almayı düşünüyorum fakat ram slotlarından birini götürür mü? Malum soğutucular biraz büyük.
Sunbeam core contact freezer
OCZ Gladiator Max
Eğer ram slotunuda işgal ederse farklı yapıda olan soğutuculardan önerilerinizi bekliyorum.
Phenom 2 940 için işlemci soğutucusu
Sunbeam core contact freezer fiyat performans olarak iyimiş. İlk defa gördüm kaliteli yani bence bunu al kontrolü falan da var çok güzel ben olsam bunu alırdım :) ama tabi OCZ çok daha güvenilir ve iyi ama yorumlarda yazanlara göre Sunbeam core contact freezer de gayet iyi ;) Ram slotunuda işgal etmez merak etme :)
Herkese yardımları için teşekkür ederim.Bu ram slotunu işgal etme olayı kafamı kurcalıyordu bu konuda bilgilendirdiniz.Sunbeam performans olarak biraz önde gözüküyor OCZ de sessizlik konusunda artık fiyata göre değerlendirip alacağım.Tekrar teşekkür ederim.
kardeş sana sunu diyeyim anakrtın gozukmuyor ama sana sunu dıyeyım eğer bende M2N crosshair anakArt var BU KARTIN suandan rem slotlarının 2 tanesını sunbeam götürmüş durumda zaten su anda 2tane kullanıyorum sorun yok sana sunu dıyeyım gidipte dunyanın parasını verme diğer soğutuculara gerçekten fiyat performans ürünü değil gerçekten 10 numara soğutucu termalrith var en iyisi ama testlerde de belli gidip 160 milyon bayılma bosa gerçekten parana yazık ve sana sunu diyeyim fanı da gerçekten çok sessiz exa dan 60 la 80 milyon arasında alırsın
hiç gidipte boşa para verme baska soğutuya