Arkadaş Oyun İçin Sormuş, Cevabı Tabiki de i5 750.Gerisi Teferruattır.
Phenom II X4 965 vs i5 750
Arkadaş Oyun İçin Sormuş, Cevabı Tabiki de i5 750.Gerisi Teferruattır.Arkadaşın dikkat çektiği bir noktayı görmedin sanırım. İşlemci olarak i5 750'yi seçersem ekran kartını 5770'e düşürmek zorunda kalıcam demiş. Bu durumda oyun PC'si için Phenom 965 + 5850 almak çok daha mantıklıdır.Son Düzenleme: Pavement Engineer ~ 05 Nisan 2010 00:09
Başlığa göre cevap verirsek tabiki de i5 750.
overclock yapacaksanız i5 750 iyi seçim olabilir ama normal kullanım için x4 965 daha iyi olur
x4 965 + hd5850 olacaksa kesin x4 965 alınmalı i5 750 + hd5770 seçimi yanlış olur
ben intel den yanayım ama nvidia ekran kartı öneririm amd için ise yıllardır atiyi öneririm bu durumda şuan en mantıklısı amd intel biraz fazla fiyat biçiyor.
i5 750 iyi bir işlemci ama konu f/p olunca amd öne çıkıyor. performansları birbirine yakın iki işlemci söz konusuysa fiyatı makul olanı tercih bederim.
amd phenom x4 965 oyunlarda daha iyidir
yani iki işlemci de yakın performanslara sahipler ama intel in fiyatı kaybettiriyor.aradaki farkı ekran kartı ya da ram e yatırmak daha mantıklı çoğunluğun da dediği gibi...
Club 3D alabilirsin,sağlam ürünleri var.
Servisini Çizgi Elektronik aldı.
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=5980
Atide his nvidia da zotac alınmalıdır 2side çok kalitelidir.
Sapphire-zotac aynı fabrikadan çıkıyor sapphire de alınır ama çok kolay bozuluyormuş..
sapphire ile zotac arasında uzaktan yakından bir bağ bulunmamaktadır firma yöneticileri gerekli açıklamaları yaptı bir kaç ay önce.Ati kart alıcaksanız sapphire,His,powercolor dan şaşmayın.Bu üreticiler arasında genelde en iyi kartlar AMD nin baş partneri sapphireden çıkar.
sapphire ile zotac arasında uzaktan yakından bir bağ bulunmamaktadır firma yöneticileri gerekli açıklamaları yaptı bir kaç ay önce.Ati kart alıcaksanız sapphire,His,powercolor dan şaşmayın.Bu üreticiler arasında genelde en iyi kartlar AMD nin baş partneri sapphireden çıkar.Şakamı bu ? zotac-sapphire pc partner üyesidir 2 side aynı fabrikada çıkıyor.Powercolor gibi bi marka yok atide bu kadar berbat bi kart ben görmedim.HD5770 kullanıyorum powercolor aldığıma alcağıma pişman oldum.Ramleri çok dandik 50mhz oc yaptığında anında mavi dikey çizgi hatası çıkıyor.
Sapphire iyi marka aslında ama bi problem çıkarttığı zaman o kartı at çöpe.Yapılsada yinede sapıtıyor kart.Kullandıkları malzemeden dolayı galiba...
Zotac nvidianın elit firmasıdır.Kartları çok kalitelidir.Hisde atinin elit firmasıdır özellikle Ice Q serisi çok çok sessiz ve soğuk çalışır.Palit filan hiç önermem en çok arıza çıkartan kartlardan biridir.
Evga var onlarda süper.Tr pazarında fazla yok ama nerde 3d mark rekoru kırıldıysa nvidia da o kart evgadır.Çipi besleyen regülatör katları çok çok iyi evgada.Biraz daha pahalıdır diğer firmalara göre ama değer....
Arkadaşım donanımhaberde sapphire Türkiye yöneticisi ile yapılan video röportaj var biraz araştırırsan bulursun orada zotac ile bağlantılarının bulunmadığını açıkladılar Sapphire ile zotac PC Partner isimli şirketin markaları ancak aynı fabrikadan üretim yapılmıyor.
Şimdi HIS mi SAPPHIRE mi ? daha iyi dir ?
Ben sapphire öneririm 15 yıldır bir çok modelini kullandım sadece X550 de ufak sorunlar yaşadım diğer kartlarının hepsi sağlam çıktı.
Tabiki his.Sapphire 2. sıradadır
Sapphire'in vapor-x serisi çok iyidir
Hmm Adem abi HIS demişti artık hangisi stokta varsa onu alırım.
Adem benim msnde ekli bana soruyo zaten