Evimde Philips 170x Ekranım var son zamanlarda ekranı açtığımda kendisini yeniden kapatıyor tekrar tekrar açma tuşunu basmarım sonucunda ekran düzeliyo sorunsuz çalsıyor ve ekran çalışırken çok az da olsa rahatsız edici bir ses yayıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .
Philips 170x Ekran Kapanma Sorunu
aynı sorun benim pc de de oluyor kasayı açıp saç kurutma makinasıyla bir güzel temizliyorum sonra 1 ay hiçbir sorun yaşamıyorum :) denemeni tavsiye ediyorum
içindeki tozlanmadan kaynakalnıyor olabilir belli aralıklarda sademinde dediği gibi fönle temizlemeniz gerekicektir. düzelmezse servis ile görüşün
hem ekranında bir sorun olduğunu düşünmüyorum sadece tozlanma kasanın çalışımını yavaşlatıyor o yüzden ekran kapanıyor.
duyduğunuz seste o yüzden olmalı
evet kasa yavaşladığı için ses yapmaya başlıyor.
ses ekrandan geliyor kasamdaki fan sesinden bahsetmiyorum
eğer sorunun monitörde olduğunu düşünüyorsan teknik servisten yardım alman gerekir.
Aynı model monitörde aynı sorunu yaşadım.Sorun temizlikle ilgili değil.Sorun Çok çalışmaktan dolayı kondansatör şişmesi.Sorun devam ederken monitör devamlı temassızlık yaşar gibi içinden cızırtı sesi veriyor.Açılıp açılıp kapanıyor.Bazen hemen aılıyor bazen yarım saat sürüyor.Ya kendini otomatiğe alıp açılıp açılıp kapanıyor yada elle sürekli açmak zorunda kalıyordum.Çözüm kendi servisinde veya dışarda başka bir servise bu kondansatörleri değiştirtmek.Bunlar değiştikten sonra monitör tekrar eski günlerine dönüyor. :) Bu arada bu işlem bana 50 TL'ya maloldu.