Philips-GoGear Mix-Mp3 Player !

the_ozy
08-06-2009, 16:33   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Uzun yol için çok ideal bir Mp3 çalar olan Philips GoGear Mix küçük tasarımı şık görünümüyle dikkat çekiyor.
   Zarif ve küçük tasarımı sayesinde taşıması hiç sorun değil bunun yanında uzun pil ömrü (25 saat) müzik dinleyiceler için büyük bir önem arz ediyor.
   Kolay kullanımı,bellek büyüklüğü ve usb'nin üzerinde olmasıda önemli bir artı.
   Müzik dinlemekten keyif alabileceğiniz bir alet.

Önemli özellikleri :
> 25 Saate varan müzik keyfi
> Müzik tercihinize uyması için ekolayzır
> İstediğniz zaman not almak ve herhangi bir şey kaydetmek için ses kaydı
> Rahat ve keyifli navigasyon için tam renkli ekran
> Daha çok müzik seçeneği için 20 ön ayarlı FM radyo (radyolu modelde)
> Dışarı itmeli usb özelliği sayesinde ayrıca usb bellek taşımaya gerek yok
> Hızlı ve kolay dosya aktarımı

arzuw
10-06-2009, 19:21   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

merhaba!

ben philips gogear mix kullanıyorum ve:

parmak kadar birşeyin içinde 2gb lık müzik keyfini "fullsound" yaşıyorum...

hafif ve oldukça pratik bir tasarımı var.

özellikle yolculukta ve uykulu zamanlarda müzik dinlemeyi tercih eden biri olarak, hem tuş takımları hem de ekrandaki tasarım yönünden bu sadeliği çok beğendim.

ekranın dilerseniz 180o döndürülme seçeneği olması da gözden kaçmayan bir başka yönü.

USB ye sahip olması, şarkıların yüklenmesi ve şarj ihtiyacına oldukça güzel bir çözüm getirmiş.

menü içeriği, şarkı-albüm gibi listeler de bahsettiğim uykulu zamanlarda gözlerimizi kırpıştırmayacak kolaylıkta erişim sunuyor.

ancak tüm bu özelliklerin içinde en güzel yanı ses kalitesi. bildiğimi sandığım şarkıları, her bi enstrümanı hissederek yeniden keşfetmemi ve dinlememi sağlıyor.

eksikliğini hissetiğim tek yanı, radyosu da olsaymış tadından yenmezmiş hani...

özetle; philips gogear mix in "fullsound" özelliği sayesinde müziğin "bütün" tadını çıkarabiliyorum!

tavsiye ederim (: