Merhaba forumlarınıza ben bugun üye oldum forumlar icerisinde aradıgım halde ilgilendigim konuyu bulamadım ve yeni topic acmaktan baska carem kalmadı ... umarım birileri yardımcı olabilir !!!!
philips SNA 6640 modem kullanıyorum fakat ne yaptıysam wireless baglantıma sifre koyamadım ... Aslında koydum fakat koydugum zamanlar su problemler ile karsılastım;
Sifreyi WPA2 olarak giriyorum modemi ve bilgisayarı yeniden baslatıyorum..
1. Otomatik IP de ; agı goruyor sifre istiyor giriyorum kabul ediyor ve uzun bir beklemenin ardından "SINIRLI BAGLANTI" diyor ??
2. IP atayarak ; tekrar deniyorum baglantı simgesinde "BAGLANDI" olarak gorunuyor ısık yanıp sonuyor fakat ; internete giremiyorum hic bir sayfayı acamıyorum ???
3. WAP2 baglantısını secmeme ragmen dun almıs oldugum ( 19 KASIM ) CHIP dergisinin DVD ekindeki "WIRELESS SIFRE BULMA" adındaki program benim sifremi gosteriyor ve orada sifrem "WAP2" degil "WEP" sifrelemesi olarak gorunuyor ??? (not: WAP2 sifrelemsi derginizin bu ayki sayısında anlatılan "WINDOWS WAP2" update ni yapmıs olmama ragmen !!!)
Umarım sıkıntımı sizlere anlata bildim ve gerekli konuda yardımcı olabilirsiniz !!! Simdiden yardımcı olan arkadaslara TESEKKUR ederim ...