merhaba arkadaşlar evimde philips sna 6500 wireless modemini kullanıyorum.Sorunum kablosuz internete bağlandığımda 2veya 3 saat sonra sağ alt köşedeki internet bağlantısını gösteren ikonun yanına sarı bir ünlem işareti geliyor ve sınırlı baglantı diyor bağlantıyı kes deyip yeniden bağlanmaya çalıştıgımda ise kablosuz ağyı göremiyor bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir şimdiden teşekkürler
philips wireless modem sorunu
Eğer sarı ünlem işareti geliyorsa belli bir müddet sonra bağlantın kopuyorsa ip alamıyordur bilgisayarınla bu yüzden internete giremiyorsun.Sorunun ya modem inde yada wireless kartında bunu anlamak için başka bir notebook getirip evinde bağlanacaksın eğer bu notebookdada kopma olursa ozaman sorunun adsl modem indedir.Sen önce sorunun neyden olduğunu bul daha sonra gerekli cevapları veririz.
diğer notebooklarda da aynı şey oluyor sorun bu durum da sorun modemden kaynaklanıyor sanırım
Evet sorunun modem inde olabilir.Peki modem le leptop un arasında kaç metre mesafe var araya kaç tane duvar giriyor ?
Birde modem inin firmware güncellemesini yapabilirsin eğer bulabilirsen.
modem bilgisayar ile aynı odada firmware gübcellemeumsini yaptım.Bir sorum daha olacak çok oluyorum farkındayım ama bilgisayarım wireless'ı buldugunda güvenliği etkinleştirilmemiş ağ yazıyor acaba bu da bir engel olabilir mi???
Recep bey haklı wireless iniz başkasıda kullanıyor olabilir hatta başkalarıda diyebiliriz birde download yaptıklarını düşünürsek kopmalar bu yüzden olabilir.