chip dergisini ilk defa bu ay aldım derginin 207. sayfasında "Photoshop CS2 deneme sürümü" ile "AutoStitch 2.185" programlarının cd/dvd de olduğu yazılıyor ama dvd de bunlar yok ilk defa aldığım dergide böyle birşey olması bende olumsuz bir etki bıraktı bana ciddiyetsizlik gibi geldi
ilgililerin dikkatine
Photoshop CS2 DVD'de yok!!!
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Merhaba,
Yazılımlar DVD'de var. Ekim ayındaki 48 megapiksel yazısından söz ediyorsunuz. Yazılarda adı geçen yazılımların CD ya da DVD'de olması konusuna son derece özenliyiz. Mesajınız üzerine Ekim DVD'yi tekrar kontrol ettim. Onlara şu yolla ulaşabilirsiniz. İnternet tarayıcınız açıldığında önce DVD arabirimi için'e tıklayın. Sağ üstteki eCHIP Code alanındaki listede Photoshop CS2 ve Autostitch seçenekleriyle yazılımları kurabilirsiniz.
cd nin içinde var mutlaka ben size tekar yazarım nerede olduğunu siz yinede iyi bakın
merhaba;
kırmızı renk ve smileylerle biraz sert bi mesaj olmuş sanırım ama dvd'yi açtığımda eCHIP Code alanındaki listedeki karakterler çıkmıyor sırayla kontrol ederek buldum sonra bikaç kez dvdyi taktığım da bazen karakterlerin çıktığını bazende çıkmadığını farkettim.
[/URL]
aslında şimdi başka birsorum var flvplayer'i kurdum ama programıaçtığımda dergideki sayfa 189 daki anlatılan gibi çıkmıyor (new task)diye bir tuş yok aşağıdaki gibi çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim.
[URL=http://imageshack.us]