photoshop cs2 ile yaptıgım resimleri arkaplan yapamıyorum
msnimede koyamıyorum
(yaptığım resimleri nero yada photoshopta açabiliyorum)
nasıl yapabilirim
özelden mesaj atarsanız sevinirim.
photoshop cs2 yardımmm
Resimleri hangi türde kaydediyorsun.File - Save As de ve .jpg uzantılı olarak kaydet.
merhabalar galiba kayıt yaparken jpeg olarak kaydetmiyorsunuz.
kaydederken alttaki kutucuğa gelin psd yazıyor galiba onu değiştirip jpeg olarak kaydedin. ayrıca özelden mesaj atmaya gerek yok herkes öğrensin değil mi???
kolay gelsin..
o zaman böyle kaydetmeyebilir siz en iyisi kaydederken dediğimiz yolu deneyin...
kolay gelsin.
07BENER07merhabalar galiba kayıt yaparken jpeg olarak kaydetmiyorsunuz.bu resimdeki gibi jpeg vb hiçbr şey yok sadece psd var napmalıyımmm
kaydederken alttaki kutucuğa gelin psd yazıyor galiba onu değiştirip jpeg olarak kaydedin. ayrıca özelden mesaj atmaya gerek yok herkes öğrensin değil mi???kolay gelsin..
valla kardeş ne olduğunu anlayamadım normalde olması gerekir. :(
Programdan çıkmadan önce çalışmanızı bitirdiğinizde File - Save As dediğinizde çıkacaktır.
Konuyla ilgili başka ayar bilmiyorum,üzgünüm:(
normalde olması gerekiyor kaldır tekrardan kur mu diyeyim artık ...bilmiyorum ki
black roseteşekkürlerne demek
Dostum sen save e giriyorsundur.""FİLE >> SAVE AS"" ee girdiğinde hala yoksa baştan kur.
arkadaşım bence psd formatında bi kaydet.sonra protopieres plus die bir program var onunla uzantıyı çevir jpg yap belki olur...
Crazy_SakaryaLiarkadaşım bence psd formatında bi kaydet.sonra protopieres plus die bir program var onunla uzantıyı çevir jpg yap belki olur...formatların dosya yapısıda farklıdır, uzan değiştirilince bozulmalar olabilir.
merhaba arkadaşlar bnde photoshopu indiriyorm fakat açamıyorum ne yapabilirim. Şifre istiyor. Yardımcı olursanız sevinirim
1045 le başlayanı değil active olması için olanı arkadaşım :)