PHOTOSHOP KURULMUYOR VİSTAYA

tanfatma
13-10-2007, 14:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj

yeni bir dizüstü aldim yaklaşık 8 aydır vista kullanıyorum fakat 2 aydan fazla bir zamandır adobe photoshop cs3 extended  kesinlikle bilg. yükleyemiyorum herşeyi normal bir şekilde yapıyorum ama olmuyor cs3 extended sürümleri bnm kide kurulumu yapıyor yapıyor neredeyse yarım saat sürüyor ama sonunda sadece adobe yardım kuruldu diyo ötekilerin yanında kırmızı çarpı oluyor ve sadece yüklenmedi diyor iş yerimde ki bilg. da xp yüklü 20 dak. yükledim ama vistaya denemediğim sürüm taktik kalmadı eğer bu konu hakkında bir bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok ama çok mutlu olurum herkese ii çalışmalar:) bu arada corel i yükledim o sorunsuz çalıştı lütfen yardım edin çalışma yapamıyorum:(

TxT
16-10-2007, 00:05   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
89 mesaj

Aynı sorundan müzdarip bi dostum vardı .. baya uğraşmıştık olmadı  birde farklı bi yol denedik ve olmuştu :)
Direk CD den kurulmadı Cs 3 önce setup klasörünü pc e yükledik ve oradan kurduk.. Bi dene istersen. olup olmamasınıda yazabilrsen sevinirim. Kolay gele.. Göz kırpma

uGuR.uK
16-10-2007, 12:16   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

fatma bu soruna baska bi kısımda birsürü cevap vermistik, aynı konuyu niye bidaha acıosun? ki arakadasta bizim oneridklerimizden birini onerdi yani...