PHoToShoPLa MoDiFiYe DeRSLeRi

TxT
19-08-2007, 14:25   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
89 mesaj

Çalışma : ARABA ALÇALTMA

1) Kendimize Bir kurban seçiyoruz ben aşagıdaki arabayı seçtim.

2) daha sonra Magnetic Lasso Tool aracı ile (l) Resmi Aynı aşagıdaki gibi seçiyoruz. dikkatli secin yoksa gerçekci gozukmez.

3) seçimizi yaptıktan sonra CTRL ye basılı turarak Seçtiğimiz kısmı aşagı dogru sürüklüyoruz. görüntü aşagıdaki gibi olmalıdır.

4) Ama resmimizin uzerinde kesilmiş kısımdan artıklar kaldı bunuda Crop tool (C) ile aşagıdaki resimdeki gibi secerek daha iyi bir hale getiriyoruz.

[/URL]

İşTe Arabamızın son HaLi..

Gene Modifiye tutkunlarının vazgeçemediği Konu FİLM çekme ewet başlıyoruz.

1) Camına film çekmek istediğimiz aracımızı seçiyoruz ben alttaki aracı seçtim

2) Aşagıdaki resimde goruldugu gibi camlarımızı Magnetic lasso tool aracı ile düzgünce seçiyoruz.

3) İmage > Adjustments > Brightness and Contrast Ayarlarıyla oynayarak filmimizi çekme işlemini tamamlamış oluyoruz. örnek aşagıdaki gibi.

4) istersek image > Adjustment > variations kısımndan camımızı renklendirebiliriz. örnek :

[URL="http://imageshack.us/"]

Bu modifiye dersimizide tamamladık.
herkese teşekkür ederim

Kaput nasılmı METALİK yapılır okuyun uygulayın ogrenin.

1) Kaputunu siyah yapacagımız arabamızı seçiyoruz. benim tavsiyem arkadaşlar daha çok Gri tonlardaki arabalarda bu işlemi uygulayın çünkü daha iyi sonuç veriyor. ben aşagıdaki arabayı seçtim mesela.

2) Arabamızın kaputunu Magentic lasso TooL (L) aracı ile seçiyoruz dikkatli deçmeye özen gosterin. örnek aşagıdaki gibi :

3) Daha sonra image > Adjustments > Brightness and Contrast aracı ile kaputumuzun rengini ayarlıyoruz ben bu araç için aşagıdaki değeri uygun gordum. İstediginiz degeri girebilirsiniz

4) Resmimizin son hali alttaki gibi olmalıdır.

[URL="http://imageshack.us/"][/URL]

İyi Çalışmalar Göz kırpma

TuncaBozkurt
19-08-2007, 14:56   |  #2  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

Teşekkürler. Son yöntem haricinde fazla yapay duruyor işlemler. Ayrıca en son resimde kenarda bulunan ismi silmeseydin keşkeKahkaha

TxT
19-08-2007, 15:42   |  #3  
OP Üye
89 mesaj

hehe ben silmedim zaten aldığımda öyleydi Göz kırpma