arkadaşlar yaptığım yeni çalışmamı sizlere sunuyorum ve yorumlarınızı bekliyoum..
photoshopta yaptığım bir çalışma
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Bir "Photoshop" çalışması olarak nasıl olduğu hakkında pek birşey diyemem, bence güzel gözüküyor. Ancak bir reklam, imaj çalışması veya logo olarak bence biraz düzenleme yapmak gerekir. Kullandığınız harf karakteri göze çarpmayı zorlaştırıyor, okunuşu zorlaştırıyor bence. Bir anda zihne girmiyor. Yani baktığınız gibi yazıyı görmüyorsunuz, heceleri okumaya çalışıyorsunuz. Biraz da üstteki ve alttaki kelimenin arasını açmak gerekiyor gibi geldi bana. Fikrimi söyledim, sürç-i lisan ettiysem affola...
eltahirBir "Photoshop" çalışması olarak nasıl olduğu hakkında pek birşey diyemem, bence güzel gözüküyor. Ancak bir reklam, imaj çalışması veya logo olarak bence biraz düzenleme yapmak gerekir. Kullandığınız harf karakteri göze çarpmayı zorlaştırıyor, okunuşu zorlaştırıyor bence. Bir anda zihne girmiyor. Yani baktığınız gibi yazıyı görmüyorsunuz, heceleri okumaya çalışıyorsunuz. Biraz da üstteki ve alttaki kelimenin arasını açmak gerekiyor gibi geldi bana. Fikrimi söyledim, sürç-i lisan ettiysem affola...evet sana katılıyorum ama böle yaptım işte :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,603 mesaj
kodlarını nerden aldıysan onuda yazsaydın bizde faydalanırdık