Php Smtp Mail Formu Gönderme Sorunu Website X5 v9

wizardmendo
30-04-2012, 01:34   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

Merhabalar, Website X5 Evolution v9 isimli bir site hazırlama programıyla kendime site kurdum. Ziyaretçilerimin bana ulaşmaları için e-mail formu oluşturdum fakat gönder düğmesine basınca mail kutuma bilgiler gelmiyor. Hosting firmama sordum onlarda bana şu cevabı verdiler;

'sunucularımızda spam maili önlemek ve güvenlik nedeniyle phpmail() foknsiyonu kapalıdır. Site iletisim formlarınızı smtpmail fonksiyonu kullanarsk düzenlemesiniz'

Şimdi neyin nesidir bu smtp ve bu programı kullanarak nasıl uyumlu bir mail formu oluşturabilirim? Programlama dilleri hakkında pek fazla bilgiye sahip olmadığımı da belirtip yardımlarınızı bekliyorum...
Sitemin adresi;
http://www.antalyaturkeytravel.com/

Son Düzenleme: wizardmendo ~ 30 Nisan 2012 01:36
CANDANHACK
30-04-2012, 08:43   |  #2  
CANDANHACK avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
44 mesaj

E-posta gönderme protokolü,e-posta göndermek için sunucu ile istemci arasındaki iletişim şeklini belirler. E-posta yollamak için kullanılan bu protokolde, istemci bilgisayar SMTP sunucusununa bağlanarak gerekli kimlik bilgilerini gönderir. Sunucu onay vermesi halinde gerekli e-postayı sunucuya iletir ve bağlantıyı sonlandırır. E-posta almak için POP3 yada IMAPprotokolü kullanılır. Bir sonraki yazımızda SMTP mail gönderme konusunu anlatacağım.
SMTP mail nasıl gönderilir.

wizardmendo
01-05-2012, 10:28   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

peki hocam bu kodları nasıl kullandığım bu programa entegre edebilirim?