Arkadaşlar physX kartlar piyasaya girdi mi?girdiyse fiyatları ne alemde?Nereden bulabiliriz?
PhysX ??????
Ben dolaştıgım sitelerin hiçbirinde görmedim.Fizik kartları cıktı ama Turkiyede yok zannedersm
haziranda asus ilk kartları tirkiyede de piyasaya sunacak diye biliyordum ama daha sonra takip edemedim akibet ne oldu eğer bir aksaklık çıkmadı ise piyasada olması lazım asusun siteyi bi kontrol et istersen
asus sitesinde tanıtıyor ama satmıyor.Yine de ilginiz için teşekkürler
250 dolar cıvarı tabi kdvsız heralde ( bence cook pahalı)
Gercekten de pahalıymış.gerçi fiyat/performans bizim için daha önemli ya...testler ve formlar ne için var...bekleyecez görecez
Physic kart yerine güçlü bir ekran kartı bence daha mantıklı bir seçenek.
kartlar piyasaya girmiş..300$+kdv...Çoooook pahalı yaaa
çigzi elektroniken temin edebilirsin
bence saçma
ati ve nvidia physics destekleyeceklerini açıkladı
nasıl mı
SLI veya Crossfire tekniği ile
örneğin crossfire sisteminiz var. ikinci ekran kartını isteğe bağlı olarak physics olarak atanabilecek.
oyun physics desteklemiyorsa Crossfire olarak çalışacak
bence çok daha mantıklı
Bu sayede bir X1900XTX ile birlikte bir X1600X Crossfire çalıştırılıp duruma göre x1600xt pHYSİCS OLARAK ATANABİLECEK.
Ecevit BIKTIMbence saçmaben bir sonraki sistemimi Crossfire üzerine kuracam ve o PhysicsX kartına 300 dolar nayılmaya hiç niyetim yok...İnsan o fiyata x1800Gto alır valla....
ati ve nvidia physics destekleyeceklerini açıkladı
nasıl mı
SLI veya Crossfire tekniği ile
örneğin crossfire sisteminiz var. ikinci ekran kartını isteğe bağlı olarak physics olarak atanabilecek.
oyun physics desteklemiyorsa Crossfire olarak çalışacak
bence çok daha mantıklı
Bu sayede bir X1900XTX ile birlikte bir X1600X Crossfire çalıştırılıp duruma göre x1600xt pHYSİCS OLARAK ATANABİLECEK.