Arkadaşlar bir arkadaşım bana internete bir türlü bağlanamıyorum dedi ve yarrdım istedi gittiğimde modem çalışıyor gibi görünmesine rağmen internet bağlantısı hiçbir şekilde yoktu modemin markası Pikatel Modeli ise Airmax explorer da adres çubuğuna 192.168.1.1 yazdığımda modem ana sayfasına gireceğim söyleniyor ancak her denemem de sunucuya bağlanılamıyor gibisinden bir mesaj alıyorum ve giremiyorum modemin yazılımını kurduğumda ise modeme bağlanılıyor diyor ama saatlerce bekliyorum modem bilgisayara USB ile değil sadece ethernet ile bağlanabiliyor yani USB port u yok modemin yazılımları ile de bağlanamadım
Kablosuz modem olduğu için acaba kablosuz olarak bağlanabilir miyim diye aklıma geldi ancak benim bilgisayarımda masaüstü noteeebook bulamadım bir türlü benim bilgisayarımda vista altında çalıştırmayı denedim modem e yine giremedim ama sınırlı olarak bağlanıldı diyoor sorun var diyor onaramıyorum ve tanılayamıyorum bir türlü ayrıca bilgisayarla modem arasında ki bağlantıda sorun işareti varken modem le internet ikonu arasında hiçbirşe görünmüyor yanı bağlantı yok diyor vista
Bir fikri olan var mı acaba ???