128 mb belleği 2 defa doldurup boşaltsam pil bitiyor. Bu neiştir anlamadım, Duracell kullanıyorum yine aynı. Bir de duracell'in hani bilirsiniz ya 2 parmağınızı kutuplara dokundurup ne kadar dolu olduğunu bakıyorsunuz, işte oradaki sarı sıvı sonuna kadar çıkıyor yani full gibi duruyor ama makine pil bitti diye veryansın ediyor, sorun nedir? bu kadar çabuk pil yer mi bir makine. Makinem Inca 1600x çözünürlüğünde oldukça kaliteli resimler çekebiliyor ve yanında da 128 mb bellek geldi. Belki bu modeli bilen vardır, 6 ay önce almıştım yakşalık 200 milyona.
Pil tüketimi büyük bir sorun
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşım sen zaten en büyük hatayı bataryalı bir makine almadığın için yapmışsın bende yaklaşık iki ay önce bir makine aldım ricoh marka digital makinelerin çok pil tükettiği için bataryalı olduğu içinde bu makineyi aldım üstelik pillede çalışıyor senin bu pil tüketimi konusundaki yapacağın tek şey doldurulan alkalin pil kullanman bunun içinde pil şarj aleti almalısın bütçeni biraz zorlaya bilir ama sürekli pil almaktan iyidir.
şarj edilebilir pil 2300 mAh olmalı
Haydi kolay gelsin...
çok sağolun dostlar, bu dediklerinizi dinleyeceğim ama bu konuda sadece 2 kişi mi bilgi sahibi koskoca forumda bunu merak ettim.
beni bilgi sahibi sanma ucuz diye 1000 mAh aldım walkman de ancak bir buçuk kaset idare edebiliyor.
Haydi kolay gelsin...
tanesi 4 milyona 2xGP 2300 mAh aldım.
Fujifilm A330'da 5 saat Flaşlı çekim yaptım.
İlgilenenlere... GP Piller çok iyi.
selam
Duracell bence berbat MP3 calarda kullandim makina ikide bir duruyor falan kapaniyor kendi kendine pile bakiyorum dolu gosteriyor makina pili bos gosteriyor ve diger pillere gore cabuk gocuyor hemen en guzeli sarjli pil pahali mahali ama ekonomik
benim kuzenin de aynı tarz bi sorunu vardı gp pil aldık hallodu.
bence en iyi pill kadak ta çok iyi dayanıyo tavsiye ederim
şarzlıları 5 milyon
Gp en iyilerindendir.2300MAh. Dijital fotoğraf makinesine hakikaten pil dayanmıyo. Tek çare ekranı kapatmak ama o zamanda bi manası kalmıyo.
Battık battık.Şimdi de elektrik parasından. :)